Dutch Engineering

Energieweg 46
2382 NL Zoeterwoude

T: +31 71 54 18 923
E: info@dutchengineering.nl
W: www.dutchengineering.nl

LinkedIn

Dutch Engineering raadgevend ingenieursbureau B.V.

Dutch Engineering levert en berekent ComFlor® stalen profielplaten voor staalplaat-betonvloeren.
Van ComFlor 46 tot ComFlor 225 zijn 8 stuks verschillen vloerplaten leverbaar, waarmee slanke renovatievloeren en hoge geïntegreerde vloeren alle mogelijk zijn, en alles ertussenin.
Specifieke toepassingsgebieden zijn er eigenlijk niet. In de praktijk worden de vloeren bij renovatie, industrie, kantoren, parkeergarages, woningbouw en zelfs infraprojecten toegepast.

De uitgebreide en vrijblijvende ondersteuning van Dutch Engineering maakt het mogelijk om goed onderbouwde afwegingen te maken tijdens het ontwerp en de uitvoering van staalplaat-betonvloeren.

Voor informatie: zie www.dutchengineering.nl

Nieuws gerelateerd aan Dutch Engineering

RAI-hotel

Video | RAI-hotel Amsterdam

Een van de belangrijkste bouwprojecten in 2018 in Amsterdam is de bouw van het nieuwe RAI Hotel. De film toont u de bouwplaats op het moment dat het gebouw ongeveer tweederde opgebouwd is.

Lees meer »

Frisse blik op parkeren

Op campus Arenberg in Leuven wordt gebouwd aan een energieneutrale parkeergarage. In het ontwerp is niet alleen rekening gehouden met de capaciteit, het milieuaspect en de veiligheid, maar is ook veel aandacht besteed aan een hoogstaande architectuur en een goede ruimtelijke inplanting. Kortom, een frisse blik op parkeren.

Lees meer »
Shell-kantoorpand Den Haag

Metamorfose op bestaande fundering

Aan de Oostduinlaan in Den Haag wordt gewerkt aan de metamorfose van een voormalig Shell-kantoorpand. Dit staat in het parkachtige gebied naast landgoed Oostduin-Arendsdorp en wordt getransformeerd tot een complex met 238 appartementen in het hogere segment, evenals een aantal penthouses.

Lees meer »

Het Timmerhuis: een wolk van gestapelde units

Op een ontruimd binnenplein tussen De Meent, Haagse Veer, Rode Zand en het Raamplein in Rotterdam verrijst Het Timmerhuis. Vanaf medio 2015 gaat dit nieuwe complex met zo’n 44.000 m² BVO plaats bieden aan de kantoren van de Gemeente Rotterdam, de Stadswinkel, winkels, horeca, algemene ruimten en appartementen.

Lees meer »