Jager Meng- en Recyclingtechniek

Nobelstraat 40a
3846 CG Harderwijk

T: +31(0)341 42 45 33
F: +31(0)341 45 68 18
E: Contactformulier
W: www.jager-mrt.nl

Jager Meng- en Recylingtechniek levert supermobiele, semi-mobiele en vaste betoncentrales voor zowel betonmortel- als ook voor betonwarenfabrieken. Naast de betoncentrales leveren we ook losse mengers voor toepassingen die variëren van hogesterktebeton, lichtgewichtbeton tot glastoepassingen. De door ons uitgevoerde ombouw is hierbij ook een optie. Dit doen we niet alleen, maar met onze wereldwijd bekende partners SBM (www.sbm-mp.at voor betoncentrales) en TEKA (www.teka.de).

Nieuws gerelateerd aan Jager Meng- en Recyclingtechniek

Jager TEKA THT Zijwandschraper kopiëren

Vernieuwde THT-turbinenmenger: een succesverhaal

Wie zich tientallen jaren op een bepaald vakgebied focust, bouwt een enorme schat aan kennis en ervaring op. Mooi voorbeeld is TEKA Maschinenbau GmbH uit het Duitse Edenkoben-Pfalz, dat gespecialiseerd is in de modernisering en renovatie van productieomgevingen.

Lees meer »
Jager Meng- en Recyclingtechniek

Mengen en recyclen

Jager Meng- en Recyclingtechniek vindt zijn oorsprong in de recyclingtechniek (breken en zeven) en heeft tien jaar geleden de scope verbreed in de betonwereld. Beide ‘werelden’ hebben de afgelopen jaren steeds meer overeenkomsten gekregen door het streven naar een circulaire economie.

Lees meer »