UBO engineering

Banningstraat 3b
3769 AA, Soesterberg

Tel: +31(0)346 351774
Fax: +31(0)346 351384

E-mail: info@ubo.nl

bedrijfsprofiel-linkedin 


UBO Engineering is een zelfstandige onderneming, die in haar ruim 75-jarig bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van machines en < installaties voor de betonindustrie.

Met een eigen afdeling engineering, een gevarieerd en compleet leveringsprogramma en eigen productiefaciliteiten, worden flexibele klantspecifieke oplossingen geboden voor productietechnische en logistieke uitdagingen in betonwaren-, betonelementen- en betonmortelfabrieken.

Naast de specialisatie binnen de betonindustrie biedt UBO Engineering tevens een uitgebreid pakket aan machines en installaties voor de betonstaalverwerkende industrie en via zusterbedrijf Aerolift Industrials hoogwaardige techniek op het gebied van vacuümhefapparatuur voor algemeen industriële toepassing.

De diverse onderdelen van ons programma worden voortdurend getoetst aan de, met name voor (microcomputer)besturingen geldende, voortschrijdende technische ontwikkelingen, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat moderne, bedrijfszekere ap­paratuur wordt geleverd.

 

UBO Engineering voert de regie over alle aspecten bij de realisatie van een project.

  • Advisering en verkoop
  • Engineering
  • Productie
  • Montage
  • Projectbegeleiding
  • Aftersales (Service – Onderhoud – Verkoop onderdelen)

Dankzij de controle over het volledige verloop van een project kan UBO Engineering haar hoge kwaliteitsstandaard tegen marktconforme prijzen handhaven.

Onlangs is het roer binnen UBO Engineering overgenomen door de vijfde directiegeneratie, geheel in lijn met de traditie door mensen vanuit de eigen organisatie, met veel kennis van zaken, gedreven en met passie

voor het vakgebied en met maar één doel: uw beste keus te zijn!

Voor vragen of meer informatie over ons leveringsprogramma kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier om onze brochure te bekijken

Nieuws gerelateerd aan UBO engineering

Nieuwe betoncentrale als sleutel tot de circulaire stad

Op het Zaandamse bedrijventerrein Achtersluispolder, op de grens met Amsterdam bouwt de Rutte Groep een nieuwe betoncentrale. Deze derde vestiging van het Amsterdamse wegenbouw-, transport- en recyclingbedrijf moet het toonbeeld van duurzaamheid worden, de sleutel tot de circulaire stad.

Lees meer »

Engineering | beton in beweging

UBO Engineering houdt zich al decennia lang bezig met het ontwikkelen en bouwen van machines en installaties voor de betonindustrie en betonstaalbranche. Directielid Michel Bregman praat ons bij over de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf en neemt ons mee naar enkele projecten die UBO Engineering het afgelopen jaar heeft gerealiseerd.

Lees meer »