Valcke Prefab Beton

Rodenbachstraat 72
8908 Vlamertinge
T: +32 57 20 25 01
F: +32 57 20 38 14
info@valcke-prefab.be
www.valcke-prefab.be

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-linkedin bedrijfsprofiel-youtube

Valcke, uw bouwpartner

Valcke Prefab Beton is samen met haar Frans zusterbedrijf Traconord gespecialiseerd in agro- en industriebouw.

Daarbij is de keuze voor prefab beton als ruwbouwstructuur van uw bedrijfsgebouw een keuze voor een snelle, economische, brandveilige en duurzame oplossing op maat. Dankzij het vertrouwen van reeds meer dan 20.000 klanten kunnen wij bouwen op een rijke ervaring en expertise!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Valcke Prefab Beton

’t Belfort | Puurs

Logistieke centra schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch neemt het Logistieke Centrum in Puurs binnen deze reeks een opvallende plaats in. Of zoals Bert Loyson het formuleert: “Dit project raakt alle limieten.” De kolommen hebben indrukwekkende lengtes.

Lees meer »
Club Brugge

Nieuw oefencentrum Club Brugge

Westkapelle (Knokke-Heist) kleurt binnenkort blauw-zwart. Dit is de locatie waar voetbalploeg Club Brugge zijn hypermodern oefencentrum zal vestigen. Het trainingscomplex wordt de nieuwe thuis voor de A-kern, beloften, U19 en talentvolle contractspelers.

Lees meer »
Valcke Prefab Beton

Nieuwe productiehal breidt capaciteit betonaannemer gevoelig uit

Valcke Prefab Beton, opgericht in 1930 en een van de grootste werkgevers van de Westhoek, onderging de laatste jaren een ware metamorfose. De nieuwe burelen in 2011 betekenden al een nieuw visitekaartje voor het Ieperse bedrijf, nu zorgen twee nieuwe productiehallen op de site voor een belangrijke uitbreiding van de capaciteit.

Lees meer »

Verfijnde betontechnologie als absolute troef

Valcke Prefab Beton maakt zich sterk door zijn klanten hoogstaande prefabbeton af te leveren. De bouwonderneming heeft hoogstaande betontechnologie, werfkennis en logistiek in huis om elk project te realiseren.

Lees meer »