Verheyen Betonproducten NV

Hoge Mauw 460
2370 Arendonk

T : +32(0) 14 68 91 50
F : +32(0) 14 68 91 51
E: info@verheyenbeton.be
W: www.verheyenbeton.be

 

Verheyen Betonproducten is uw specialist in architectonische betonproducten en levert daarnaast lichte structuurelementen. Beide disciplines hebben hoe dan ook één ding gemeen. Of het nu gaat om architectonisch beton of lichte structuurelementen, elk component van de hand van Verheyen Betonproducten is uniek.

Architectonische beton
Architectonische betonproducten maken grote sier
. Architectonisch beton is uitstekend geschikt om decoratieve elementen in een bouwwerk aan te brengen. De producten zijn leverbaar in vele kleuren en in alle denkbare vormen. Indien gewenst kunnen de stijlelementen de uitstraling van natuursteen krijgen.

De voordelen op een rij

  • Architectonisch beton is een natuurlijk product.
  • Architectonisch beton kan gemakkelijk verankerd worden in een bouwwerk.
  • Architectonisch beton is beschikbaar in vele kleuren en in alle mogelijke vormen.
  • Architectonisch beton is een prefab product dat snel wordt verwerkt.
  • Architectonisch beton is een stuk goedkoper dan natuursteen.

Toepassingen
Verheyen Betonproducten produceert ornamenten, kroonlijsten, balusters, kolommen en design trappen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties en restauraties. Het vervaardigen van terrassen met architectonisch beton is één van onze specialiteiten. Nieuw in de markt is de fabricage van interieurbeton. Er ontstaat steeds meer vraag naar stijlbeton in huis, zoals op maat gemaakte keukentabletten en trendy wastafels in de moderne badkamer.

Lichte structuurelementen
Lichte structuurelementen zoals balken, platen, predallen en lateien worden op bestelling in onze nieuwe centrale uit gewapend beton geproduceerd. Uw specifieke eisen en wensen worden prefab in onze fabriek verwerkt in het eindproduct. De op maat gemaakte materialen worden op de bouwwerf geleverd, alwaar ze naadloos in het bouwwerk worden geïntegreerd.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Verheyen Betonproducten NV

Verheyen Beton verzilvert dubbele nominatie FEBE Elements Awards

Verheyen Beton, de architectonisch betonspecialist van B&R Bouwgroep sleepte gisteren een prestigieuze FEBE Elements Award in de wacht. Na een dubbele nominatie mocht Broos Geysen, Project Manager bij Verheyen Beton, gisteren de award in ontvangst nemen naar aanleiding van het uitzonderlijk werk voor het project Woods Leuven.

Lees meer »

Verheyen Betonproducten lanceert nieuwe website

Verheyen Betonproducten is verheugd haar nieuwe website aan het publiek te presenteren. Een gloednieuwe website met een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en uitgebreide informatie over de Verheyen Betonproducten, werkwijze en enkele prachtige realisaties.

Lees meer »