Willy Naessens Group

Kouter 3, 9790 Wortegem-Petegem

België (bekijk locatie op kaart)
Tel +32 (0)56 694 111
Fax +32 (0)56 689 466

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden.

In globo kan gesteld worden dat de bouwgroep Willy Naessens model staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep Willy Naessens alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties.

Naast onze bouw- en productiebedrijven doen wij met de Willy Naessens Group ook aan diversificatie van onze activiteiten. Zo behoren ook volgende firma’s tot de Willy Naessens Group: Franky Fresh Food en Blancke Distributie, de marktleider in België als distributeur van bereide vleeswaren en anderzijds de firma’s Frank Delmote, Salami Peeters en Blancke Productie, producenten van verschillende vleeswaren, waaronder spek, hesp, paté en salami.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Willy Naessens Group

De traditionele megafabriek heruitgevonden

Kapitaalsintensief; vraag in de sector meningen over prefab beton en deze term zal veelal op de proppen komen. Niet veel Belgische bedrijven hebben zodoende de mogelijkheden van het Belgische Megaton Prefab Systems (MPS).

Lees meer »
ikea hasselt willy naessens

IKEA Hasselt in hoog tempo gebouwd

Ikea Hasselt | De nieuwbouw van IKEA in Hasselt is in recordtempo gebouwd. Het bouwwerk met een gelijkvloers vloeroppervlak van meer dan vijf voetbalvelden groot, heeft een prefab betonnen constructie gekregen. Willy Naessens Industriebouw prefabriceerde en monteerde de elementen.

Lees meer »
Willy Naessens Industriebouw

De kracht van een concern, de sfeer van een familiebedrijf

Sinds 1 januari 2015 is Willy Naessens Industriebouw actief in Nederland. Net als in België bouwt het bedrijf industriële panden in prefab beton voor allerhande bedrijven, in diverse sectoren. In korte tijd heeft het familiebedrijf van de markante Willy Naessens een enorme groei doorgemaakt.

Lees meer »