Evenementen worden geladen
Zoeken

Toekomstige evenementen

Evenementenlijstnavigatie

februari 2019

BouwBeurs

4 februari - 8 februari
Jaarbeurs Utrecht,
Jaarbeursplein 6, Utrecht, utrecht 3521AL Nederland
+ Google Maps

De BouwBeurs is er voor iedereen die werkt in de bouw. Voor de aannemer en zijn werknemers. Voor de werkuitvoerders op de bouwplaats én voor de ZZP-ers, die overal handjes leveren. Maar ook als je als architect betrokken bent vanaf de start of als je het hele traject volgt als bouwkundig adviseur.

Bekijk details »
april 2019

bauma

8 april - 14 april
Messe München,
Am Messesee , München, 81829 Duitsland
+ Google Maps

bauma is more than the world’s leading trade fair: it is the heartbeat of the industry. It sets the pace. Dynamizes the market. And drives business. With one paramount goal: to always already focus on the next challenge. Because it’s not just about the status quo, but about the future. Because it’s not just about individual perspectives, but about the big picture: the construction, building material and mining machine industry in its full dimension.

Bekijk details »

Building Holland

9 april - 11 april
Amsterdam RAI,
Europaplein, Amsterdam, amsterdam 1078GZ Nederland
+ Google Maps

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- installatie en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van…

Bekijk details »
september 2019

MATEXPO

11 september - 15 september
Kortrijk XPO,
Doorniksesteenweg 216, Kortrijk, 8500 België
+ Google Maps

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Bekijk details »
+ Exporteer Lijst van evenementen