Nieuw oefencentrum Club Brugge

Westkapelle (Knokke-Heist) kleurt binnenkort blauw-zwart. Dit is de locatie waar voetbalploeg Club Brugge zijn hypermodern oefencentrum zal vestigen. Het trainingscomplex wordt de nieuwe thuis voor de A-kern, beloften, U19 en talentvolle contractspelers.

De ruwbouw van het trainingsoord en de minitribune zijn toevertrouwd aan Valcke Prefab Beton. In de eerste week van september starten we met de constructie. Het sportgebouw heeft een oppervlakte van 4 775m² en omvat drie verdiepingen.

Indeling verdiepingen:

  • Gelijkvloers: overdekt kunstgrasveld, kleedkamers, fitness, medische ruimte en perszaal
  • 1e verdieping: burelen, restaurant en spelershome
  • 2e verdieping: verblijfsaccommodatie voor de A-kern

Een kijkje binnen het centrum kun je vinden op de website van de architect Goedefroo+Goedefroo Architecten.

Het oefencentrum zal in het voorjaar van 2019 gebruiksklaar zijn, zodanig dat Club zich kan voorbereiden op volgend voetbalseizoen.