Soundblox op Material Xperience!

Soundless Acoustics nodigt u graag uit voor de Material Xperience beurs die komende maand plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Op 13-15 Maart worden op deze beurs de nieuwste innovaties op materiaalgebied getoond. Voor gratis kaartjes kunt u hier terecht.

Op Material Xperience presenteert Soundless Acoustics hun innovatieve Soundblox akoestische betonblokken. Op de stand laat Soundless Acoustics diverse mogelijkheden zien van  deze geluidsabsorberende betonblokken die een ideale oplossing vormen om het vraagstuk van de geluidsabsorptie te integreren in een stabiele (scheidings)wand.

Daarnaast is informatie verkrijgbaar omtrent de nieuwste ontwikkeling in duurzaamheid waarbij de traditionele akoestische vullingplaatjes, optioneel leverbaar om de geluidsabsorberende  eigenschappen te verhogen, nu ook verkrijgbaar zijn in organisch materiaal van hoogwaardige katoenvezel en een speciaal geweven cellulose. Beide materialen zijn volledig cradle to cradle. Hiermee heeft Soundless Acoustics een belangrijke stap gezet richting  duurzaamheid. Voor meer informatie over Soundblox kunt u contact opnemen met Soundless Acoustics.

Tekst en beeld: Soundless Acoustics