02:22
12-02-2015

Stradus infra Vernieuwde website!

Ontdek de nieuwe website van Stradus Infra met enkele zeer handige tools

De nieuwe website van Stradus Infra, fabrikant van prefab bestratingsproducten, is online! De site kreeg een nieuw jasje en is nu ook mobiel gebruiksvriendelijk te raadplegen. Met de gewijzigde navigatie en enkele superhandige tools hoopt men u bij Stradus Infra bovendien nog meer te informeren en te inspireren. Probeer snel de productzoeker, inspiratiebank en aanbestedingszone op www.stradusinfra.be !

De nieuwe website van Stradus Infra is online! Met behulp van een licht gewijzigde navigatie vindt u nog sneller wat u zoekt. Zoals de laatste nieuwtjes, een voorstelling van het Stradus Infra gamma, brochure en andere interessante publicaties. En met de nieuwe, superhandige tools hoopt de fabrikant van prefab bestratingsproducten jullie zoektocht naar informatie en inspiratie nog verder te vergemakkelijken!

De productzoeker gidst u in maximaal vijf stappen door het uitgebreid aanbod aan oplossingen.

Vertrekkende vanuit een productgroep – of indien gewenst via het gewenste thema of een bepaalde structuur – navigeert u met de productzoeker vlotjes naar specifieke producten en bijbehorende informatie.
Voor elk product vindt u hier de mogelijke formaten, structuren en kleuren maar ook productmodeltekeningen, productlijnbladen en bestekomschrijvingen.
Bovendien kan u indien er beeldmateriaal voorhanden is van projecten waar dit product werd toegepast van hieruit doorklikken naar deze projecten en hun details in de inspiratiebank.
Ga naar de productzoeker.

Met de inspiratiebank brengt Stradus Infra een uitgebreide database met tal van inspirerende projectbeelden.
Kies een thema en navigeer vervolgens door de verschillende subthema’s en toepassingsgebieden. De resulterende selectie van projecten toont tal van inspirerende projectfoto’s, alsook de gebruikte producten en verdere informatie zoals locatie en betrokken aannemer, ontwerper, opdrachtgever en realisatiejaar.
Geïnteresseerd in een getoond product? Dan kan u van hieruit heel eenvoudig doorklikken naar de gedetailleerde productpagina op van de productzoeker.
Bekijk de gebruikershandleiding, open de inspiratiebank en laat u inspireren.
Indien u de foto’s in een hogere resolutie wenst, kan u deze opvragen via uw Stradus Infra contactpersoon.

Bovendien is er – specifiek voor calculatoren – een vernieuwde aanbestedingszone. Net als voorheen kan u hier de aanbestedingsoffertes van Stradus Infra downloaden.
Voortaan laat de tool echter ook toe:
– te zoeken op basis van plaats of projectnaam.
– een vraag over een specifiek project te stellen aan één van de medewerkers van de firma.
– aan te geven indien u verwittigd wenst te worden zodra de offerte voor een bepaald project online wordt geplaatst
– rechtstreeks bestek en meetstaat opladen indien u een bepaald project niet in de database terugvindt. Stradus Infra zorgt er op haar beurt dan zo snel mogelijk voor dat de offerte ter beschikking staat.
De gebruikershandleiding toont u de eenvoud van het gebruik van de aanbestedingszone.

aanbestedingszone-nl

Log via de klantenzone in op de aanbestedingszone en ontdek snel de verbeterde functionaliteit.
Heeft u nog geen login? Vraag deze dan hier aan.

Handig is bovendien dat de nieuwe website, de productzoeker en de inspiratiebank ‘responsive’ zijn. Dit wil zeggen dat de weergave zich automatisch aanpast aan het toestel waarmee u onze website bezoekt. Dus ook indien u gebruik maakt van een tablet of smartphone is de website van Stradus Infra gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Beeldmateriaal:

productzoeker
Zoek met de productzoeker van Stradus Infra gericht naar dé ideale oplossing

inspiratiebank_LR

Laat u inspireren door de inspiratiebank van Stradus Infra gevuld met tal van aansprekende projectbeelden

Via de online aanbestedingszone van Stradus Infra kan u de aanbestedingsoffertes downloaden

Submerken

STRADUS INFRA biedt inspirerende oplossingen voor de inrichting van toonaangevende, veilige, toegankelijke en duurzame publieke ruimtes. STRADUS INFRA denkt mee en wil dé bevoorrechte partner zijn van ontwerp tot uitvoering. Om deze positionering kracht bij te zetten lanceerde STRADUS INFRA eind 2011 vier submerken en een volledig nieuwe huisstijl.

Bij het inrichten van de openbare ruimte zijn er 4 invalshoeken die voortdurend terug komen en een doorslaggevende rol spelen bij de zoektocht naar de beste concepten en oplossingen. Door deze vier thema’s te koppelen aan haar gamma maakt STRADUS INFRA het geheel overzichtelijker voor al haar doelgroepen.

Met de vier merken STREET ART, STREET SAFE, STREET CARE en STREET WORKS biedt STRADUS INFRA respectievelijk een antwoord op vraagstukken die kaderen binnen het esthetische, het veiligheidsaspect, het zorgen voor het milieu en het verhogen van de efficiëntie.

Meer informatie vindt u op onze website www.stradusinfra.be.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners