Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

5e lunchsessie ‘Praat mee met de Wkb’: toelichting op de verschillende instrumenten

shutterstock_269181923.IN_

7 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De verschillende instrumentaanbieders zitten dit keer virtueel aan tafel en vertellen over hun instrument en geven hun visie op de Wkb. Ook aanwezig is Martijn Tummers, directeur Toelatingsorganisatie kwaliteitsborging bouw.

Vijf instrumentaanbieder geven acte de presence

Er zijn nu vijf aanbieders van instrumenten: KGW, KiK, TIS, VKB, Wki. Elk instrument heeft zijn eigen werking en bijzonderheden. Elke aanbieder krijgt tijdens de lunchsessie kort het woord over hoe hun instrument werkt en wat deze voor u kan betekenen. En natuurlijk kunt u weer uw vragen stellen!

Aanschuiven een must

Voor elke partij, die straks met de Wkb te maken krijgt, een absolute must om bij deze sessie aan te schuiven. En het is ook nu al belangrijk omdat u ook in proefprojecten bij bouwprojecten in gevolgklasse 1 verplicht een instrument moet gebruiken. De initiatiefnemer kiest, vaak in overleg met de kwaliteitsborger (en soms de architect en de adviseur) voor een bepaald instrument. Goed dus om inzicht te krijgen in het aanbod van instrumenten en zo samen een keuze te kunnen maken welk instrument het beste past bij de organisatie.

En extra voor gemeenten: ook voor jullie is het goed om alvast kennis te nemen van de diverse voorzieningen van de instrumenten, om zo informatiestromen goed vorm te kunnen geven.

Kortom: graag tot 10 juni, om met elkaar van gedachten te wisselen over de boeiende wereld van instrumenten.
Meld u hier kosteloos aan!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details