Platform over beton en staal in de bouw
Aandacht voor de menselijke kant
Tegen een goede prijs maar bovenal op tijd en met de juiste kwaliteit.

Aandacht voor de menselijke kant

Betonspecialist houdt oog op de lange termijn

Dat de medewerkers van menig bedrijf het belangrijkste kapitaal zijn, is in deze tijden van schaarste bijna een open deur. Ook in de bouw is de behoefte aan (technisch geschoold) personeel enorm en moeten bedrijven alle zeilen bijzetten om mensen te vinden en te behouden. Voor BSE Betonwerken geldt dat evengoed en daarbij hanteert het bedrijf uit Ermelo een erg persoonlijke aanpak, ondervond Sandor Timmer.

“Ik kende Erwin en Nicole Ruiter van BSE uit de tijd dat ik als projectmanager in dienst van een aannemer actief was op een heel groot werk in Utrecht”, begint Timmer, die al 35 werkzaam is in de uitvoering en als calculator, werkvoorbereider en projectleider. “Daar heb ik heel prettig samengewerkt met de mensen van BSE en een goede relatie opgebouwd met Erwin en Nicole. Van die laatste grote klus moest ik om ernstige gezondheidsredenen helaas afhaken en ik belandde in de ziektewet. Tijdens die periode van behandelingen en herstel was Erwin één van de degenen van wie ik steun ondervond en met wie ik contact hield. Tijdens mijn herstel ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb ik contact opgenomen met Erwin en sinds kort werk ik parttime voor BSE. Mijn taak is om met mijn ervaring de groeiende organisatie naar een hoger niveau te tillen, werkvoorbereiding en calculatie aan te sturen en mensen te begeleiden.”

Funderingen en vloeren leggen.

Voorbeeld

Belangrijke redenen voor Timmer om voor BSE aan de slag te gaan, lagen vooral op het menselijke vlak. “In de eerste plaats zijn Erwin en Nicole bijzondere mensen waar menig organisatie een voorbeeld aan kan nemen. Ze hebben aandacht voor de menselijke kant van het werk en zijn eerlijk, maar ook zakelijk. Dat vermoedde ik eerder al van een afstand maar nu ik zelf fysiek aanwezig ben, wordt dit beeld alleen maar bevestigd. Ze hebben oog voor de langere termijn en het gaat ze niet om korte termijn gewin. Dat doe je door oog te hebben voor het menselijk kapitaal in je onderneming.”

Opleiden

Timmer begeleidt nu onder meer een nieuw lid van het BSE-team. “We hebben iemand aangenomen die werkzaam was in de technische groothandel. Dus die heeft wel een technische achtergrond, maar niet een bouwtechnische mbo- of hbo-opleiding. We gaan hem opleiden tot werkvoorbereider en geven hem ook de ruimte om zich te profileren binnen onze organisatie. Dit is denk ik de beste manier om aan mensen te komen en tegelijk de kwaliteit van het werk hoog te houden.”  

Betonwanden in het werk realiseren.

Tijd en kwaliteit

BSE Betonwerken is een ‘totaalontzorger’ voor de aannemerij, die steeds meer behoefte heeft aan partijen die onderdelen van projecten integraal kunnen overnemen. “In dat totaalpakket zit onder meer wapening aanleggen, betonlevering, funderingen en vloeren leggen, betonwanden in het werk realiseren en prefab stellen en monteren. Ook een staalconstructie opzetten is voor ons geen probleem. Nog belangrijker is dat wij dit doen tegen een goede prijs, maar bovenal op tijd en met de juiste kwaliteit. Ik heb aan de andere kant van de tafel gezeten en weet dat tijd en kwaliteit doorslaggevend zijn. Ik weet dus ook dat BSE altijd voor je klaar staat en dat je op ze kunt vertrouwen”, besluit de blije nieuwe werknemer van BSE.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details