Platform over beton en staal in de bouw
Aftellen naar vernieuwde Bouw Compleet in Hardenberg: programma krijgt steeds meer vorm

Aftellen naar vernieuwde Bouw Compleet in Hardenberg: programma krijgt steeds meer vorm

Het programma voor de 22ste editie van de vakbeurs Bouw Compleet in Evenementenhal Hardenberg krijgt steeds meer vorm. Eerder werd al bekend dat het beursconcept flink op de schop is gegaan. Aan de hand van het vernieuwde concept wordt nu een programma samengesteld dat hierop aansluit. De volgende onderdelen willen we u alvast presenteren: een vrijdagmiddagborrel met livemuziek, abseilen van een steiger, het Toekomstplein, een Pubquiz en inzicht in het thema Veilig Werken.

Tijdens Bouw Compleet op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019 presenteren exposanten hun nieuwe concepten, producten en diensten. Zo vertelt BMN Bouwmaterialen in hun eigen lounge meer over hun nieuwste producten en innovaties. Verder presenteert Van Dijk Woongroep hun innovatieve project WOOWN en geeft ondernemersorganisatie Zelfstandigen Bouw zzp’ers antwoord op juridische- en ondernemersvragen. Op hun stand geven ze ook extra aandacht aan het thema Arbeidsongeschiktheid voor zzp’ers. Zij ontwikkelden AOV Bouw: een concept waarbij een groep zzp’ers elkaar helpt bij arbeidsongeschiktheid.

Leven in de Bouwerij

Door de nieuwe openingsdagen van Bouw Compleet (woensdag tot en met vrijdag) is er voor het eerst een vrijdagmiddagborrel op de beursvloer. Tijdens deze zogeheten VrijMiBo is er livemuziek van de band Say Cheese in hal 3. In deze hal komen entertainment en netwerk samen. Naast de VrijMiBo komt Volandis hier met een ludieke activiteit waar veilig werken centraal staat. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen op de middels een spelelement en ontvangen tegelijkertijd tips om veilig en gezond te werken. In diezelfde hal 3 is er ook elke dag een pubquiz waarbij deelnemers een handige bouwgadget kunnen winnen. Verder kunnen bezoekers ervaren hoe het is om veilig op grote hoogte te werken door ab te seilen van een steiger van Matemco.

bouw-compleet

Toekomstplein

Nieuw op Bouw Compleet is het Toekomstplein waar vraag en aanbod van personeel samenkomen. Beursorganisator Easyfairs nodigt studenten (die een beroepsgerichte opleiding volgen) uit om de beurs te bezoeken, zodat zij zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt. Rondom het Toekomstplein staan diverse exposanten die hen daarbij helpen, waaronder opleidingscentra en detacherings- en uitzendbureaus. Zo zijn Bouwmensen Friesland, Praktijk Uitzendbureau, CTS Techniek en Opstap Personeelsdiensten hier aanwezig. Verder kunnen bezoekers op dit plein vacatures bekijken van deelnemende exposanten en direct met hen in gesprek gaan.

De bouw op met Bouw Compleet

In de afgelopen zomerperiode heeft de beursorganisatie meerdere bouwplaatsen in Noord- en Oost-Nederland bezocht om de vakbeurs onder de aandacht te brengen. Zo werden diverse bouwbedrijven getrakteerd op ijsjes en bitterballen tijdens hun werkzaamheden. Bovendien werden ze persoonlijk uitgenodigd om in oktober de beurs te bezoeken.

Voor meer informatie over Bouw Compleet en het registeren van beursticket(s): www.bouwcompleet-hardenberg.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details