Platform over beton en staal in de bouw
ASK Romein Bouw haalt zilver op FD Gazellen voor grote bedrijven in Zuid-Nederland

ASK Romein Bouw haalt zilver op FD Gazellen voor grote bedrijven in Zuid-Nederland

Bouwbedrijf ASK Romein uit Roosendaal sleept het zilver in de wacht in de categorie grote bedrijven in Zuid-Nederland op de FD Gazellen Awards. Vorig jaar eindigde het bedrijf nog op de derde plaats. “Het goud komt in zicht”, klinkt het optimistisch.

Zeggen dat ASK Romein een groeiend bedrijf is, is een understatement van formaat. Dat bewijst de stijging van brons naar zilver des te meer. Ieder jaar organiseert het Financieele Dagblad de FD Gazellen en reikt daarbij een award uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De awards worden opgesplitst per regio en per omzetklasse. Gezien de ligging in Roosendaal valt ASK Romein in de categorie Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg). Met een omzet van meer dan € 285 miljoen behoort het bedrijf tot de categorie “grote ondernemingen”.

Topteam

Waar komt die grote groei bij ASK Romein nu eigenlijk vandaan? We moeten het succes in grote mate zoeken bij de medewerkers. “Zo’n mooi resultaat haal je natuurlijk alleen maar met een topteam. We zijn onze medewerkers dan ook enorm dankbaar voor hun inzet en toewijding”, klinkt het bij het bedrijf dat actief is in turnkey bouw, staalbouw, bruggenbouw en offshore projecten.

Op naar goud

Om de groei te consolideren en het bedrijf klaar te maken voor de toekomst investeert ASK Romein volop in de eigen gebouwen en infrastructuur. Zo kregen na een grondige renovatie van de kantoren in de vestigingen van Roosendaal, Katwijk en het Belgische Malle ook de productiehallen een nieuwe frisse look. Het moderne uiterlijk, helemaal in lijn met de ASK Romein-huisstijl, weerspiegelt het innovatieve karakter van dit snelgroeiende bedrijf. “Helemaal klaar voor de toekomst & op naar het goud!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details