ASK Romein
00:38
15-02-2017

ASK Romein neemt Hillebrand over

Per 1 januari 2017 heeft ASK Romein Constructiebedrijf Hillebrand te Middelburg overgenomen.

Hillebrand is een bekende Zeeuwse werkgever waarvan de historie teruggaat naar 1888 toen het familiebedrijf is opgericht. Het bedrijf heeft op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie opgebouwd als gerenommeerde bruggenbouwer en is actief als toeleverancier voor de offshore-sector. De jaaromzet van Hillebrand bedraagt circa EUR 20 miljoen.

De overname kadert in de internationale ontwikkelings-, en groeistrategie van ASK Romein en legt de basis voor een sterke positie die ASK Romein ambieert in de bruggenbouw voor Nederland en België. Door de overname zal Hillebrand niet alleen een nog solidere partner zijn voor haar opdrachtgevers, maar tevens zal de bundeling van kennis en ervaring van beide bedrijven resulteren in een waardevolle meerwaarde.

ASK Romein
Wanneer we terugkijken op de voorbije jaren zien we dat ASK Romein als stabiele onderneming blijft groeien. Als gerenommeerde staal- en industriebouwer hebben we enkele belangrijke stappen voorwaarts gezet en hebben we nieuwe markten aangeboord, zoals onder andere de bouw van datacentra in binnen-, en buitenland. ASK Romein heeft haar slagkracht de laatste jaren aanzienlijk vergroot. Binnen deze groeistrategie past dan ook de overname van de activiteiten en het personeel van Hillebrand.

ASK Romein

beton en staalbouw partners

htistaalconstructiebedrijf