Platform over beton en staal in de bouw
AVEVA Bocad heet voortaan AVEVA E3D Structural Design

AVEVA Bocad heet voortaan AVEVA E3D Structural Design

AVEVA is rigoureus te werk gegaan. Met een compleet nieuwe database zonder beperkingen qua grootte en schaalbaarheid van projecten, kan nu met recht gezegd worden dat er een nieuw product in de markt is dat zijn tijd weer ver vooruit is. Veel nieuwe functionaliteit is er toegevoegd. Integratie met andere software producten is belangrijk in deze tijd.

AVEVA Bocad heet voortaan AVEVA E3D Structural Design

Het ontsluiten van informatie is voor Liemar het keyword.

Geïntegreerd met LiemarX ERP en de andere AVEVA software producten bieden wij nu een geheel compleet software gamma voor alle professionele staalbouwers die verder denken en met hoger rendement hun projecten willen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van tablets op de bouwplaats waarbij in 3D informatie uitwisseling met kantoor over een onderdeel van een project online mogelijk is geworden. Informatie die in het 3D model wordt opgeslagen en altijd traceerbaar blijft.

AVEVA Bocad heet voortaan AVEVA E3D Structural Design

Wil je meer weten over AVEVA E3D Structural Design?

Kijk ook naar het webinar op 24 september: “Het hoe en waarom voor Hardeman Staalbouw met AVEVA E3D Structural Design en hun nieuwe  lasrobot?” Dit webinar wordt georganiseerd door Bouwen met Staal, SNS, Hardeman en Liemar Software. Ook deelnemen aan dit webinar? Meld je aan via deze link en vermeld in de opmerking “Webinar AVEVA E3D Structural Design”  U krijgt van ons dan tijdig een link toegestuurd om deel te nemen.

Liemar ERP Staalconstructie software gidst je naar hoger rendement! Neem contact voor meer info.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details