Platform over beton en staal in de bouw
Bas van Maris gestart bij de Betonvereniging

Bas van Maris gestart bij de Betonvereniging

Sinds maandag 24 februari 2020 heeft de Betonvereniging een nieuwe medewerker in dienst. Bas van Maris komt het verenigingsbureau versterken als medewerker Seminars & Congressen en zal tevens een belangrijke rol op zich nemen als medewerker Communicatie. Bas is afkomstig uit de evenementenbranche en heeft ruime ervaring op het gebied van projectmanagement en communicatie.

Een toekomstbestendige Betonvereniging

Met de komst van Bas zet de Betonvereniging opnieuw een stap op weg naar een toekomstbestendige en gemoderniseerde vereniging. Maikel Jagroep, directeur van de Betonvereniging, is blij met de versterking. “Het aantrekken van professionals op het gebied van communicatie en evenementen is dan ook een logische stap vanuit onze doelstellingen om te innoveren, meer en beter in contact te staan met onze leden en stakeholders, evenals het vergroten van de zichtbaarheid. Zo is Sandra Broekhof afgelopen jaar gestart en zal het team met de komst van Bas verder worden uitgebreid. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn kennis en ervaring van waarde is voor de Betonvereniging en ons kan helpen om de doelstellingen te realiseren.”

Over Bas van Maris

Bas van Maris (1985) heeft voor verschillende evenementenbureaus en organisaties gewerkt, waar hij uiteenlopende evenementen en communicatieprojecten heeft gerealiseerd. De afgelopen jaren is Bas werkzaam geweest in de rol van projectmanager, waarvan de laatste twee jaar bij Activo. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van communicatietrajecten voor tientallen congressen, beurzen en andere zakelijke bijeenkomsten in diverse branches. Vaak in opdracht van evenementenbureaus, maar ook rechtstreeks voor opdrachtgevers uit de publieke en private sector.

Bas: “Mijn passie ligt al jaren bij het organiseren van events en alles wat met (live) communicatie te maken heeft. Ik ga dan ook graag aan de slag bij de Betonvereniging om mijn kennis op dit gebied in te zetten en samen met het team te bouwen aan een mooie toekomst!”

Over de Betonvereniging

Sinds de oprichting in 1927 is de Betonvereniging de bindende factor tussen overheden, bouwers, adviseurs en kennisinstituten. Een springlevend netwerk van professionals op alle mogelijke niveaus, met als doel kennis over te dragen door het organiseren van technische praktijkopleidingen en bijeenkomsten. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.betonvereniging.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details