Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Bedrijfsovername Van der Ven; vol ambitie klaar voor de toekomst!

Met groot genoegen melden Huibert en Lean van der Ven, eigenaren van G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel, dat zij per 19 maart 2021 hun meerderheidsaandeel hebben verkocht aan hun achterneef Huibert jr. van der Ven.

23 maart 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op deze manier blijft het familiebedrijf, dat ooit gestart is in 1968, ook naar de toekomst daadwerkelijk ‘binnen de familie’.

Zeker de afgelopen vijftien jaar heeft het drietal samen intensief gebouwd aan waar het bedrijf nu voor staat: een gezond en innovatief aannemingsbedrijf waar men trots op is. Een krachtig bedrijf dat de wereld mooier maakt; een wereld waarin we ons prettig voelen, dat onderdeel is van ons leven, maar nog belangrijker: waar we ons thuis en veilig voelen.

Het landelijk opererende aannemingsbedrijf uit Brakel bevindt zich in een fase waarin groei, ontwikkeling en innovatie een nieuwe wending krijgen. Dat vraagt om nieuwe ideeën en impulsen die passen bij dit decennium. De hoofddoelstelling die schuil gaat achter deze overname is het zorgvuldig borgen van continuïteit en kwaliteit van het succesvolle familiebedrijf.

Huibert van der Ven treedt terug als algemeen directeur, maar blijft op de achtergrond betrokken op het gebied van inhoudelijk advies en commercie. Ook Lean van de Ven doet een stapje terug, maar blijft betrokken binnen de aandachtsgebieden werkmaterieel en facilitaire ondersteuning. De komende jaren zullen Huibert en Lean dus zeker in beeld blijven binnen het bedrijf en hun bijdrage met name leveren als raadgevers en hun kennis en ervaring delen vanuit de achtergrond.

Voor Huibert van der Ven jr. is dit overdrachtsmoment een unieke kans om het succesvolle familiebedrijf met volle inzet en ambitie voort te zetten als nieuwe kopman. De afgelopen jaren heeft hij veel geleerd van Huibert en Lean en heeft hij mee mogen bouwen aan het trotse familiebedrijf dat er nu staat. Vanuit die rol voelt hij zich dan ook verantwoordelijk om het familiekarakter van het bedrijf te behouden. Met de nadrukkelijke ambitie om professioneel te blijven ontwikkelen en te innoveren, om daarmee klaar te zijn voor de toekomst.

Zowel de nieuwe kopman Huibert jr. alsook de terugtredende directeuren Huibert en Lean, hebben het volle vertrouwen in die toekomst, om samen met het gehele Van der Ven-team mooie projecten te blijven maken. “We zijn trots op wie we zijn en op wat we realiseren met één gezamenlijk doel: de wereld mooier maken!”.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%