Platform over beton en staal in de bouw
Bekisting, componenten en accessoires nu online te koop

Bekisting, componenten en accessoires nu online te koop

In de markt werd er al over gesproken en regelmatig werd er al om gevraagd: een webshop voor de bekistingen, componenten en accessoires van Doka. Die webshop is nu een feit:  www.shop.doka.com

Met de nieuwe webshop speelt Doka in op de wensen van veel bestaande én nieuwe relaties en klanten. Geregistreerde klanten zijn met de Doka webshop verzekerd van 24/7-toegang tot de bestelmogelijkheid voor bekistingen, onderdelen en bijbehorende accessoires. Omdat gewerkt wordt vanuit een online omgeving is bovendien gegarandeerd dat de onderdelen en accessoires tegen de laagste prijs worden geleverd.

Handig voor de administratieve afhandeling zijn de bestellijsten voor favoriete producten die in de webshop kunnen worden aangemaakt en (her)gebruikt. Zo wordt het aantal zich herhalende handelingen tot een minimum beperkt. Nadat in de webshop een bestelling is geplaatst, kan deze eenvoudig door de klant zelf worden gevolgd. Order- en verzendstatus zijn op ieder moment van de dag inzichtelijk. Dat geldt ook voor de bestelhistorie en facturen; voor klanten zorgt dat voor een drastische vermindering van de papieren rompslomp.

Lagere proceskosten, hogere productiviteit

Met de webshop speelt Doka in op een bouwsector die ‘booming’ is – wie Nederland op een afstandje bekijkt, merkt al snel dat overal volop gebouwd wordt. Woningbouw, utiliteitsbouw of infrastructuur – overal dendert de bouwtrein door. Drukke tijden vragen om een messcherp proces – flexibel, efficiënt en met minimale kosten. Digitalisering is daarvoor het aangewezen instrument. Bijkomend voordeel: een goed georganiseerd, digitaal proces verhoogt de productiviteit. Dat is precies wat Doka met de nieuwe webshop biedt: lagere proceskosten en een hogere productiviteit.

Klantenkortingsactie

Daar doet Doka bij de opening van de webshop nog een schepje bovenop door met een online-klantenactie te starten. Wie zijn materiaal via de webshop koopt, ontvangt 5% korting bij de eerste bestelling én hoeft binnen Nederland tot eind 2018 geen transportkosten te betalen.

Over Doka

Doka is één van ’s werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details