Platform over beton en staal in de bouw
Belangrijk officieel moment bij Liemar! 1+1 is 3

Belangrijk officieel moment bij Liemar! 1+1 is 3

Op 14 mei jongstleden is Liemar Software officieel partner van Exact Software Nederland geworden! Deze samenwerking is bevestigd door het ondertekenen van een Global Reseller Agreement.

Met deze samenwerking is Liemar Software is staat om haar bestaande, maar ook nieuwe (internationale) klanten nog beter te voorzien van een totale oplossing met een maximale integratie met de software van Exact.

Jan van Hapert (CEO Liemar Software) is ervan overtuigd dat Exact software extra functionaliteiten heeft die zeer interessant zijn voor de Staalbouw en Metaalconstructie.

“Wij verwachten nog veel groei in deze markt”,  geeft Jan van Hapert aan. “internationaal is er geen oplossing voor de staalbouw zoals Liemar Software die samen met de software van Exact zoveel oplossingen biedt. Oplossingen die ervoor zorgen dat de Staalbouw en Metaalconstructie bedrijven veel meer kosten gaan besparen.  Wij zijn immers altijd op zoek naar nieuwe gereedschappen die ervoor zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken, sneller kunnen leveren, faalkosten reduceren en altijd “in control” zijn van hun bedrijf én projecten en dus méér winst maken,

Daar zijn wij uniek in voor de Staalbouw en Staalconstructie en die kennis willen wij graag mondiaal kunnen leveren aan deze nichemarkt.  Samen met Exact gaat dat nóg beter lukken.”

“Liemar Software heeft reeds een zeer betrouwbare en stabiele interface met Exact” verklaart Erik Pongers (Account Director Exact), “en dit zet de weg open naar meer samenwerken. Exact heeft een partner programma voor niche spelers en heeft Liemar Software dus mede gekozen vanwege de grote installed base én hun markleiderschap in de Staalbouw en Staalconstructie wereld in de Benelux. Daarbij heeft Liemar Software ook internationaal belangrijke grote klanten die we samen al met Exact én Liemar Software bedienen,” aldus Erik Pongers.

Voor meer info hierover kijk op:

www.liemar.nl of www.exact.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details