Platform over beton en staal in de bouw
Beton Event 2021 | Beton Event wordt verplaatst naar 2022

Beton Event 2021 | Beton Event wordt verplaatst naar 2022

Tot onze grote teleurstelling zijn wij wegens overheidsmaatregelen genoodzaakt het Beton Event 2021 op woensdag 17 en donderdag 18 november niet door te laten gaan.

De genomen overheidsmaatregelen vragen om samenkomsten met grote groepen mensen tot een minimum te beperken. Binnen de huidige maatregelen kunnen wij het Beton Event niet organiseren zoals wij dat voor ogen hebben waarbij kennis delen, kennis opdoen en kennismaken tussen grote groepen mensen centraal staan. Het evenement wordt daarom verplaatst naar november 2022.

Keynote Frans Timmermans

De maatschappelijke uitdaging waar wij als branche voor staan is niet te verplaatsen naar 2022. Op woensdag 17 november organiseren wij daarom een Studio Beton uitzending waarvoor wij u van harte uitnodigen. Deze uitzending vindt online plaats van 09.00 – 10.00 uur. De boodschap van Frans Timmermans gevolgd door een verdiepend gesprek zenden wij deze ochtend uit.  Deelname wordt kosteloos aangeboden door de Betonvereniging. Meer over deze uitzending volgt in de komende dagen.

Uitreiking Betonprijs

De uitreiking van de Betonprijs 2021 kan door deze ontwikkeling niet plaatsvinden op donderdag 18 november. Uiteraard wachten wij geen jaar met het uitreiken van deze prestigieuze prijs! Daarom worden de prijzen begin 2022 uitgereikt op een nader te bepalen moment. Meer over de uitreiking volgt later. Houd onze communicatiekanalen goed in de gaten. De genomineerden worden uiteraard persoonlijk op de hoogte gebracht.

Wij vinden het erg jammer dat het Beton Event 2021 dit jaar niet door kan gaan. Stilzitten doen wij uiteraard niet tot november 2022. In 2022 organiseren wij diverse activiteiten waarbij kennis en sector binnen de sector samenbrengen hoog in het vaandel staat.  Wij hopen u dan te mogen ontmoeten!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details