Platform over beton en staal in de bouw
Betonevent 2021: online kennis delen en elkaar live ontmoeten

Betonevent 2021: online kennis delen en elkaar live ontmoeten

Het Beton Event 2021 vindt dit jaar plaats op woensdag 17 en donderdag 18 november. Het is het evenement waar professionals uit de (beton)bouwsector elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen opdoen en kennis met elkaar kunnen delen. De Betonvereniging, organisator van het Beton Event, heeft dit jaar gekozen om het evenement over twee dagen te organiseren: een online kennisprogramma en een offline netwerkdag in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Betondag in aangepaste setting

De Betondag is al meer dan 60 jaar een begrip in de (beton)bouwwereld en werd in 2019 bezocht door 2.000 professionals, studenten en docenten. Door de impact van corona heeft de Betonvereniging in 2020 de traditionele Betondag succesvol weten om te zetten in het Beton Event, een virtuele ontmoetingsplaats voor de sector. Maikel Jagroep, directeur van de Betonvereniging: “Ook dit jaar kiezen wij er voor om een aangepast evenement te organiseren, waarmee we het volste vertrouwen hebben dat we bezoekers een mooi inhoudelijk programma kunnen bieden en hen voldoende ruimte geven om elkaar te moeten. Zowel online als live!”

Programma 2021: online én live

Op woensdag 17 november wordt online een actueel en inspirerend kennisprogramma getiteld ‘Panorama Beton, de Verdieping’ aangeboden. Aan bod komen de thema’s: klimaatadaptatie, energietransitie, verstedelijking en circulariteit. Via een digitaal platform kunnen bezoekers inhoudelijke kennissessies volgen, deelnemen aan break-out sessies en meedoen aan het netwerkcarrousel. Op donderdag 18 november kunnen professionals uit de (beton)bouwsector elkaar weer live ontmoeten in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ontmoetingsplaatsen van partners, het welbekende netwerkplein, inhoudelijke lezingen én de uitreiking van de Betonprijs 2021 staan deze dag centraal.

Ticketverkoop voor het Beton Event 2021 start begin september.

Uitreiking Betonprijs 2021

De 22ste editie van uitreiking van de Betonprijs vindt dit jaar live plaats tijdens het Beton Event 2021 op 18 november in de Van Nelle Fabriek. Voor de Betonprijs komen bouwwerken of -delen (in de brede betekenis van het woord) in aanmerking die in Nederland zijn gerealiseerd door Nederlandse of buitenlandse bedrijven. Ook projecten die door Nederlandse bedrijven zijn gerealiseerd in het buitenland, kunnen in aanmerking komen met als voorwaarde dat er een wezenlijke bijdrage moet zijn geweest van Nederlandse betonexpertise. Er wordt gestreden in de volgende categorieën:

  • Bestaande bouw
  • Civiele bouwwerken
  • Duurzame bouw
  • Grensverleggende bouw
  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw
  • Toekomstprijs  

Alle informatie kunt u hier vinden.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op 17 en 18 november tijdens het Beton Event 2021!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details