Platform over beton en staal in de bouw
Beton Event 2022, we mogen weer! TICKETVERKOOP TOT 8 JUNI!

Beton Event 2022, we mogen weer! TICKETVERKOOP TOT 8 JUNI!

Nog even en dan mogen we weer! Na 2 jaar geen fysiek evenement georganiseerd te hebben staat het team van de Betonvereniging te trappelen om je te ontvangen op Beton Event 2022. Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en/of deelnemen aan het congresprogramma: Beton Event (voorheen Betondag). Op dinsdag 14 juni 2022 opent de Betonvereniging de deuren van de Van Nelle Fabriek voor dit vertrouwde kennis- en netwerkevent.

Met maar liefst 4.500m² ruimte biedt Beton Event een volle beursvloer, interessante kennissessies en tal van netwerkmogelijkheden.  Meer dan 80 standhouders ontvangen je graag, 28 sprekers hebben hun presentatie voorbereid, de cateraar is er klaar voor en de DJ heeft haar playlist samengesteld.

Ook worden deze dag maar liefst 6 Betonprijzen uitgereikt. Het beloofd een mooie dag te worden!

Het enige wat nog ontbreekt aan dit event ben jij! Aanmelden kan tot 8 juni via www.betonevent.nl.

Toegang is alleen mogelijk met vooraf aangeschaft ticket via betonevent.nl. Er worden geen tickets aan de deur verkocht.

Alvast weten welke spreker wanneer zijn sessie geeft en waar welk bedrijf staat op de beursvloer? Neem alvast een kijkje op de website www.betonevent.nl.

Door overheidsmaatregelen is dit evenement éénmalig verschoven naar juni.

In 2023 organiseert de Betonvereniging traditiegetrouw deze dag op dé derde donderdag van november op 16 november 2023, maar dit jaar dus op 14 juni 2022!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details