Platform over beton en staal in de bouw
Beton Event 2022

Beton Event 2022

Al meer dan 60 jaar organiseert de Betonvereniging hét toonaangevende netwerkevenement van de beton(bouw)sector in Nederland! Het is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven bezoeken en/of deelnemen aan het congresprogramma: Beton Event. Dit jaar wordt het event georganiseerd op dinsdag 14 juni. De locatie die hiervoor gekozen is, is de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Deze dag staat in het teken van kennis opdoen, kennis delen en kennismaken. 

Panorama Beton

In 2020 stond het thema ‘Panorama Beton, De Verdieping’ centraal op het volledig online georganiseerde Beton Event. Met deze keuze haakte de organisatie in op het overheidsthema ‘Panorama Nederland’. Daarin moedigde het College van Rijksadviseurs (CRa) aan om met een overkoepelende blik te kijken naar de inrichting van ons land voor de komende dertig jaar tot aan 2050.

Op het Beton Event wordt met het thema ‘Panorama Beton, de Verdieping’ voortgeborduurd op de uitkomsten van 2020 en met focus op 4 actuele onderwerpen:

  • Klimaatadaptatie
  • Energietransitie
  • Verstedelijking
  • Circulariteit

Daarnaast vindt de 22ste editie van de uitreiking van de Betonprijs live plaats tijdens het Beton Event 2022. Mis het niet en koop op tijd een ticket, tot 8 juni is de ticketverkoop geopend. Wees er dus snel bij!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details