Platform over beton en staal in de bouw
Betonelementen via de webwinkel

Betonelementen via de webwinkel

Vandaag bestellen, morgen op de bouwplaats

Wie actief is in de bouwwereld, weet er alles van. Het is tegenwoordig verdomd lastig om bouwmaterialen op tijd in huis te hebben. Nu de vraag aanmerkelijk groter is dan het aanbod, lopen bouwprojecten steeds vaker vertraging op door te lange leveringstijden. De webwinkel van Betondingen speelt hierop in. Hier worden prefab betonelementen bijna net zo snel uitgeleverd als de producten van Coolblue en Bol.com.

Betondingen.nl

Initiatiefnemer en directeur van betondingen.nl
is Dirk Hoogenboom. Hij begon zijn prefabbeton-webwinkel in 2005. “Het internet stond toen nog in de kinderschoenen en het was nog lang niet voor iedereen vertrouwd. Ik was in die periode metselaar en liep er tegenaan dat ik nergens paalmutsen en muurafdekkers kon krijgen. Ik besloot dat probleem voor collega’s op te lossen door ze via het internet aan te bieden.” Dat was het begin. Sindsdien is het assortiment van betondingen.nl uitgebreid tot ruim 6.000 verschillende en unieke betonproducten.

Betonvoordelen
Betondingen.nl richt zich vooral op prefab betonelementen voor openbare ruimtes zoals schoolpleinen en tuinen. Te denken valt aan betonpoeren, U- en L-elementen, trottoirbanden, paaldragers en funderingstegels. Maar de webwinkel biedt ook decoratieve producten zoals sierbollen, hoekstenen en waterelementen. “Pefab betonelementen bieden veel voordelen”, vertelt Hoogenboom. “Ze vragen weinig onderhoud, passen in het tijdsbeeld en zijn vandaalbestendig en duurzaam.” Wie zijn bestelling plaatst voor 15.00 uur, heeft deze de volgende dag in huis.

Betondingen.nl

Poeren en funderingstegels
Een hardloper binnen betondingen.nl is de betonpoer, veelal toegepast onder de palen van veranda’s, serres en overkappingen. “Vroeger werden overkappingen gefundeerd met houten palen die je 50 cm in de grond liet zakken. Na tien jaar was de paal verrot en begon je weer van voor af aan. Met de betonpoeren zijn de palen duurzaam gefundeerd. We leveren de poeren af aan de voordeur. De gebruiker hoeft ze enkel nog naar zijn project te transporteren. Met een kraantje gaat dat vrij eenvoudig.”

Interessante prijzen
“We waren de eerste webwinkel op dit gebied”, vertelt Hoogenboom. “Inmiddels zijn we niet meer de enige, maar nog wel koploper. We zijn een uitkomst voor tuinders, tuinarchitecten, doe-het-zelvers en werkers aan de openbare ruimte. En de mogelijkheden zijn nog lang niet uitgeput. Daarnaast groeit het aantal internetgebruikers met rasse schreden. De generatie die is opgegroeid met het internet staat voor de deur. Die is gewend om zaken via het internet te bestellen. We hebben veel redenen om de toekomst positief tegemoet te zien. Voor de verzending rekenen we € 24,95 door het hele land. Bestellingen boven de € 450 worden zelfs gratis geleverd. Dat houdt ook de prijzen van de betonelementen interessant.”  

Betondingen.nl

Prefab betonelementen

– Onderhoudsarm

– Passend in het tijdsbeeld

– Vandaalbestendig

– Duurzaam

Tekst | Liliane Verwoolde   Beeld | Betondingen.nl, Design & Zo

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details