Platform over beton en staal in de bouw
Betonkunstenaars uit Brabant
Delta Beton is een bekende speler in beton bouwend Nederland.

Betonkunstenaars uit Brabant

Delta Beton is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het realiseren van de meest uiteenlopende betonconstructies, van fundering en (monolithisch afgewerkte) betonvloer tot complete casco skeletten. “Door technologische vooruitgang is het tegenwoordig mogelijk om esthetiek te combineren met sterkte, stabiliteit en duurzaamheid”, stelt directeur Paul Aerts.

Delta Beton is een bekende speler in beton bouwend Nederland. “Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn bepalend in onze werkzaamheden”, stelt Aerts. “Geen project is gelijk, de opdrachtgever staat centraal en vertrouwen is de basis voor de toekomst. De markt waarin we ons begeven, is en blijft onderhevig aan verandering van wet- en regelgeving. Daarom kijken we bij voorkeur al vanaf de ontwerpfase mee met de opdrachtgever naar het uiteindelijk te behalen eindresultaat. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Het is immers het eindresultaat dat telt.”

Alles wat met vloeren te maken heeft, begint en eindigt met Delta Beton.

Vloerzaken

Alles wat met vloeren te maken heeft, begint en eindigt met Delta Beton, zegt Aerts stellig. “We ontwerpen en realiseren de perfecte ondergrond voor elke situatie. Bij nieuwbouw en renovatie, in industrie, utiliteit en woningbouw. Bedrijfsvloeren, betonconstructies of een vloeistofdichte vloer? Noem het maar op en wij maken het. Een staalvezelvloer? Storten we. Fundering? Leggen we. Ook voor advies en ondersteuning staan we opdrachtgevers graag te woord. Bijvoorbeeld bij het bepalen van de juiste vloer voor een specifieke toepassing of bij de constructieberekeningen. Kortom, we zijn een totaalpartner waar opdrachtgevers terecht kunnen voor alle ‘vloerzaken’. Dat werkt sneller en efficiënter en leidt tot een betere beheersing van het bouwproces en een perfect eindresultaat.”

Behalve in het realiseren van vloeren in alle vlakheidsklassen, is Delta Beton ook gespecialiseerd in het realiseren van complete funderingen en laadkuilen, inclusief keerwanden. “Daarbij verzorgen we ook alle tekeningen en berekeningen. Kortom, van ontwerp tot uitvoering, dus geen beslommeringen voor onze opdrachtgevers”, resumeert Aerts. “Op deze wijze hebben we recent een bijdrage geleverd aan projecten zoals Post X in Antwerpen, de hoofdentree van het Radboudmc in Nijmegen en diverse distributiecentra, zoals onlangs één in Rotterdam en één in Berghem bij Antwerpen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details