Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Betonpoeren zijn ideaal als fundering voor diverse bouwconstructies

Betonpoeren

18 april 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Betonpoeren voor een goede fundering
Betonnen bouwwerken, zoals betonschuttingen, dienen goed gefundeerd te worden om bij slecht weer en storm te blijven staan. Met betonpoeren – zoals de betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming – kun je betonnen constructies goed funderen en bevestigen. Zodat er geen beweging mer in zit en je de garantie hebt dat jouw bouwwerk stabiel en robuust is.

Wat zijn betonpoeren precies?
Wat verstaan we eigenlijk onder betonpoeren? Een betonpoer is een opwaai- of stormanker, dat zorgt voor een krachtige ondersteunende fundering van bouwwerken op een bepaalde ondergrond. De betonpoeren garanderen een rotsvaste bevestiging van het gebouw of bouwwerk op de (onder)grond. Betonpoeren betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming zijn in diverse uitvoeringen, soorten en maten verkrijgbaar en garanderen een ongeëvenaarde stabiliteit van bouwsels op elk soort ondergrond. Daarom zijn betonpoeren feitelijk onmisbaar in de bouw, maar ook nuttig voor doe-het-zelvers die ergens een onwrikbaar bouwsel willen neerzetten.

Waarom is een stevige fundering zo belangrijk?
Funderingen zijn cruciaal voor bouwwerken. In de eerste plaats is een hechte fundering onmisbaar voor architecten en bouwbedrijven, omdat ze optimale veiligheid nastreven. Gebouwen en uiteenlopende bouwwerken, zoals grote panden, loodsen of zware betonschuttingen, moeten bij alle weersomstandigheden betrouwbaar en stabiel op hun plek blijven staan. Als je iets niet wil, is het natuurlijk dat zich calamiteiten voordoen door inzakkende of instortende gebouwen. Een tweede pluspunt van de betonpoer is dat de levensduur van bouwwerken enorm verlengd wordt. Met betonpoeren is de kans op verzakkingen, scheurende muren en schade nagenoeg nihil of in elk geval een stuk kleiner dan wanneer deze betonverbindingen niet gebruikt worden. Realiseer je overigens dat niet alleen stormen en noodweer, maar ook hevige of langdurige regenval – wat in Nederland regelmatig voorkomt – tot verzakkingen en schade kan leiden. Zorg daarom voor voldoende betonpoeren van goede kwaliteit.

Uiteenlopende soorten en maten betonpoeren
Het fijne van betonpoeren is dat de keuze enorm is. Of je nu een aanbouw (zoals een serre) gaat plaatsen, een tuinterras of een zware schutting: voor elk type bouwwerk zijn er wel geschikte betonpoeren op maat verkrijgbaar. Zeker als je kiest voor de gevarieerde en voordelige betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming. Jouw gewenste betonpoer(en) bestellen en plaatsen moet dan ook geen probleem zijn. Ben je overigens een nog niet zo ervaren klusser? Vraag dan om advies bij de aanbieder van de de betonpoeren, of kijk online naar instructievideo’s voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details