Platform over beton en staal in de bouw
Betonpoeren zijn ideaal als fundering voor diverse bouwconstructies

Betonpoeren zijn ideaal als fundering voor diverse bouwconstructies

Betonpoeren voor een goede fundering
Betonnen bouwwerken, zoals betonschuttingen, dienen goed gefundeerd te worden om bij slecht weer en storm te blijven staan. Met betonpoeren – zoals de betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming – kun je betonnen constructies goed funderen en bevestigen. Zodat er geen beweging mer in zit en je de garantie hebt dat jouw bouwwerk stabiel en robuust is.

Wat zijn betonpoeren precies?
Wat verstaan we eigenlijk onder betonpoeren? Een betonpoer is een opwaai- of stormanker, dat zorgt voor een krachtige ondersteunende fundering van bouwwerken op een bepaalde ondergrond. De betonpoeren garanderen een rotsvaste bevestiging van het gebouw of bouwwerk op de (onder)grond. Betonpoeren betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming zijn in diverse uitvoeringen, soorten en maten verkrijgbaar en garanderen een ongeëvenaarde stabiliteit van bouwsels op elk soort ondergrond. Daarom zijn betonpoeren feitelijk onmisbaar in de bouw, maar ook nuttig voor doe-het-zelvers die ergens een onwrikbaar bouwsel willen neerzetten.

Waarom is een stevige fundering zo belangrijk?
Funderingen zijn cruciaal voor bouwwerken. In de eerste plaats is een hechte fundering onmisbaar voor architecten en bouwbedrijven, omdat ze optimale veiligheid nastreven. Gebouwen en uiteenlopende bouwwerken, zoals grote panden, loodsen of zware betonschuttingen, moeten bij alle weersomstandigheden betrouwbaar en stabiel op hun plek blijven staan. Als je iets niet wil, is het natuurlijk dat zich calamiteiten voordoen door inzakkende of instortende gebouwen. Een tweede pluspunt van de betonpoer is dat de levensduur van bouwwerken enorm verlengd wordt. Met betonpoeren is de kans op verzakkingen, scheurende muren en schade nagenoeg nihil of in elk geval een stuk kleiner dan wanneer deze betonverbindingen niet gebruikt worden. Realiseer je overigens dat niet alleen stormen en noodweer, maar ook hevige of langdurige regenval – wat in Nederland regelmatig voorkomt – tot verzakkingen en schade kan leiden. Zorg daarom voor voldoende betonpoeren van goede kwaliteit.

Uiteenlopende soorten en maten betonpoeren
Het fijne van betonpoeren is dat de keuze enorm is. Of je nu een aanbouw (zoals een serre) gaat plaatsen, een tuinterras of een zware schutting: voor elk type bouwwerk zijn er wel geschikte betonpoeren op maat verkrijgbaar. Zeker als je kiest voor de gevarieerde en voordelige betonpoeren van hout- en staalhandel De Jong Handelsonderneming. Jouw gewenste betonpoer(en) bestellen en plaatsen moet dan ook geen probleem zijn. Ben je overigens een nog niet zo ervaren klusser? Vraag dan om advies bij de aanbieder van de de betonpoeren, of kijk online naar instructievideo’s voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details