Platform over beton en staal in de bouw
Betonvereniging lanceert ‘Studio Beton Digitaal’.

Betonvereniging lanceert ‘Studio Beton Digitaal’.

Betonvereniging lanceerde op 26 juni jl. een nieuw initiatief: Studio Beton Digitaal. Een reeks van inspirerende en interactieve webinars rondom actuele thema’s uit de betonbranche. In samenwerking met Betonhuis is de eerste reeks van vier webinars opgezet, waarin het gesprek wordt aangegaan met verschillende interessante sprekers en experts.  

KENNIS OPDOEN, KENNIS DELEN & KENNIS MAKEN

Webinars kunnen onder andere bestaan uit lezingen, (gast)colleges, rondetafelgesprekken, presentaties of workshops. De Betonvereniging kijkt naar de toekomst en stelt zich ten doel om samen met haar leden en partners kennis op te doen, kennis te delen en kennis te maken over het materiaal beton. Vanuit deze doelstelling worden de webinars georganiseerd, waarmee de ontwikkeling van nieuwe kennis over beton kan worden gestimuleerd.

Afhankelijk van de thema’s die aan de orde komen wordt een passende vorm gekozen voor het webinar, waarbij de interactie altijd centraal staat. Als deelnemer kan je hierdoor actief participeren en meepraten over de thema’s. De webinars zijn gratis en vanaf iedere gewenste locatie online te volgen.

26 JUNI EERSTE WEBINAR

In het eerste webinar dat plaatsvond op vrijdag 26 juni jl, werd ingegaan op het spanningsveld tussen circulair ontwerpen en CO2-reductie. Jacqueline Cramer, voorzitter van het Betonakkoord, gaf een uiteenzetting over het Betonakkoord en ging in op de uitvoeringsthema’s circulair ontwerpen en CO2-reductie.

Onder leiding van Betonvereniging voorzitter Dorien Staal gingen de sprekers Pieter van Gent en Jack van der Palen vervolgens in op de vraag ‘hoe maak je een circulaire constructie en is deze dan wel duurzaam?’.

AANKOMENDE WEBINARS

Meer informatie over de webinar reeks Studio Beton Digitaal is te vinden op de website van de Betonvereniging.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details