Platform over beton en staal in de bouw
Bevestigingsmiddelen met een vleugje extra service
Ook het op maat zagen van draadeinden is onderdeel van de Value Added Services.

Bevestigingsmiddelen met een vleugje extra service

Bouten, moeren, draadeinden of haakankers zijn doorgaans homogene producten die aan bepaalde normen en een minimale kwaliteit moeten voldoen. Vaak wordt het onderscheid alleen gemaakt op prijs. Kyocera-Senco daarentegen creëert voor klanten een aantoonbare meerwaarde in tijd en logistiek. Maak kennis met de Value Added Services van de totaalleverancier in mechanische bevestigingsmiddelen.

Haakankersets worden volledig op maat voorbereid.

Kyocera-Senco is al vele jaren een vaste leverancier van bevestigingsmiddelen voor staalconstructiebedrijven. “Onze focus ligt niet alleen op het leveren van kwalitatief hoogwaardig materiaal, maar ook op het leveren van additionele services”, zegt Dirk Jurriens van Kyocera-Senco. “We proberen zoveel mogelijk tijdrovende handelingen, die onze klanten op locatie moeten uitvoeren om de bevestigingsmiddelen daadwerkelijk te kunnen gebruiken, uit handen te nemen. Het gaat dan onder meer over het op maat zagen van draadeinden, het creëren van haakankersets of het exact in de juiste aantallen verpakken en leveren van bevestigingsmiddelen.”

Eigen assemblageafdeling

Behalve over een enorme voorraad beschikt Kyocera-Senco dus ook over een eigen assemblageafdeling. “Zaagwerkzaamheden, het samenstellen van ankersets of het combineren van artikelen in één verpakking gebeurt hier aan de lopende band”, vervolgt Jurriens. “Omdat we dat voor bijna al onze klanten doen, kunnen we projecten combineren en zodoende onze Value Added Services tegen geringe meerkosten aanbieden. Het wordt gewaardeerd door onze klanten, die we op het gebied van bevestigingsmiddelen compleet ontzorgen. De tijd dat we volle verpakkingen bevestigingsmiddelen naar de bouwplaats toesturen, ligt dan ook al ver achter ons. Afhankelijk van het project en de afspraken worden de materialen op een presenteerblaadje aangeleverd, just-in-time en mooi gesorteerd per bouwdeel en fase, al dan niet in kratten of bakken. Daarmee besparen we bovendien fors op verpakkingsmateriaal.”

Kyocera-Senco is al vele jaren een vaste leverancier van bevestigingsmiddelen voor staalconstructiebedrijven.

Snelle en complete levering

De Value Added Services van Kyocera-Senco reiken dus verder dan alleen het eigen warehouse. “We zijn nu bezig met een project waarbij we de bevestigingsmiddelen aanreiken in een gestandaardiseerde container op de bouwplaats”, verklapt Jurriens. “Daarmee heeft onze opdrachtgever feitelijk geen omkijken meer naar de voorraad. Wij zorgen voor een tijdige ‘refill’ en voor een geordend geheel. Het scheelt ontzettend veel tijd en kostbare handjes op de bouw, waardoor bouwmedewerkers zich nu kunnen focussen op hun primaire taak. Overigens kunnen we al onze producten uit voorraad leveren. Projecten worden steeds groter, complexer en daarmee zwaarder uitgevoerd. Was jaren geleden een range van M12 tot en met M24 nog de standaard met hier en daar wat uitschieters naar M30, tegenwoordig ligt de nadruk op M30, M36 en groter. Daar hebben wij tijdig op geanticipeerd, zodat we vandaag de dag tot en met M48 uit voorraad kunnen leveren. En dat is toch redelijk uniek. Net als onze snelle en complete levering vóór 7:00 uur door heel Nederland.

Projecten worden steeds groter, complexer en daarmee zwaarder uitgevoerd. Was jaren geleden een range van M12 tot en met M24 nog de standaard met hier en daar wat uitschieters naar M30, tegenwoordig ligt de nadruk op M30, M36 en groter. Daar hebben wij tijdig op geanticipeerd, zodat we vandaag de dag tot en met M48 uit voorraad kunnen leveren. En dat is toch redelijk uniek. Net als onze snelle en complete levering vóór 7:00 uur door heel Nederland.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details