BIM-objecten Hakron
00:50
02-05-2017

BIM-objecten van Hakron-producten

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw biedt professionele gebruikers zoals constructeurs, BIM-engineers en werkvoorbereiders kosteloos haar bibliotheek met BIM-objecten aan.

BIM-bibliotheek
De Hakron BIM-bibliotheek omvat al meer dan 100 intelligente families en 50 productgroepen, op LOD 400 detailniveau. De objecten zijn gereed voor geo- en parametrisch design en op aanvraag voor IFC beschikbaar. Enkele voorbeelden van productgroepen die direct als BIM-objecten beschikbaar zijn: Boutankers, Comax-stekkenbakken, DFI- element dilatatiebekisting vloeren, dwarskrachtdeuvels, Konnektie-ankers en –einden, T-slotankers, sparingsbuizen en voegenbanden. De Hakron BIM-bibliotheek zal de komende periode verder worden uitgebreid.

Revit
Alle Hakron BIM-objecten zijn verrijkt met relevante data en kunnen op maat ingezet worden  in diverse fases van het bouwproces. De Hakron BIM-objecten zijn in Autodesk Revit via “Type Catalog” binnen te halen of als Revit overzicht verzameling en daarnaast ook direct toegankelijk vanuit Autodesk Revit via Seek of via de Add-on van BIMobject.com.

BIM-objecten Hakron

Engineering
Samenwerking is al in een vroeg stadium mogelijk, zodat het gehele proces optimaal kan verlopen en processen beter beheersbaar worden. Hakron biedt naast de BIM-objecten deskundige advisering en ondersteuning vanuit de afdeling Engineering. Denk bijvoorbeeld aan advisering voor afslanken van de productkeuzes, voor maatwerk BIM-objecten of (deel)berekeningen bij toepassing van Hakron-producten.

Het one stop shopping principe wordt met deze stap door Hakron verder uitgebreid van pril ontwerp tot fysiek product en zelfs het aanbrengen op het werk door Hakron-dochter Innofix behoort tot de mogelijkheden.

Zowel losse BIM-objecten als de complete verzameling is vanaf heden op www.bimobject.com/hakron en www.hakron.nl te downloaden.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners

parkeergarage TournooiveldPERI parkeergarage Tournooiveld