Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Binnenkort bij Betonvereniging: Mijn Beton

naamloos-1-kopieren

11 augustus 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Binnenkort bij Betonvereniging: Mijn Beton

De Betonvereniging werkt momenteel hard aan de implementatie van een nieuw platform: Mijn Beton. Het betreft een online portaal voor leden, cursisten en docenten en vergemakkelijkt het aanmeldproces voor lidmaatschap, cursussen en opleidingen van de Betonvereniging.

De komst van Mijn Beton is een nieuwe stap in de digitalisering van de vereniging en brengt voordelen met zich mee. Als lid van de Betonvereniging krijg je toegang tot de online omgeving Mijn Beton: je kunt snel en eenvoudig gegevens van het lidmaatschap aanpassen en je aanmelden voor opleidingen en cursussen. Voor bedrijfsleden biedt het portaal daarnaast inzicht in de status van de medewerkers met betrekking tot de opleidingen en cursussen. Cursisten vinden in Mijn Beton zaken als roosters, cursusdata en -locaties, evenals lesmaterialen.

In de komende weken zet de Betonvereniging de laatste stap voor de lancering van Mijn Beton. We informeren onze leden, cursisten en docenten nader over de transitie en de veranderingen die voor hen van belang zijn.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details