Platform over beton en staal in de bouw
Binnenkort bij Betonvereniging: Mijn Beton

Binnenkort bij Betonvereniging: Mijn Beton

Binnenkort bij Betonvereniging: Mijn Beton

De Betonvereniging werkt momenteel hard aan de implementatie van een nieuw platform: Mijn Beton. Het betreft een online portaal voor leden, cursisten en docenten en vergemakkelijkt het aanmeldproces voor lidmaatschap, cursussen en opleidingen van de Betonvereniging.

De komst van Mijn Beton is een nieuwe stap in de digitalisering van de vereniging en brengt voordelen met zich mee. Als lid van de Betonvereniging krijg je toegang tot de online omgeving Mijn Beton: je kunt snel en eenvoudig gegevens van het lidmaatschap aanpassen en je aanmelden voor opleidingen en cursussen. Voor bedrijfsleden biedt het portaal daarnaast inzicht in de status van de medewerkers met betrekking tot de opleidingen en cursussen. Cursisten vinden in Mijn Beton zaken als roosters, cursusdata en -locaties, evenals lesmaterialen.

In de komende weken zet de Betonvereniging de laatste stap voor de lancering van Mijn Beton. We informeren onze leden, cursisten en docenten nader over de transitie en de veranderingen die voor hen van belang zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details