Platform over beton en staal in de bouw
Boekpresentatie boek Hallen

Boekpresentatie boek Hallen

Donderdag 4 juli vindt bij ASK Romein in Roosendaal de boekpresentatie plaats van de nieuwe publicatie Hallen. Een exemplaar van het boek is inbegrepen bij de deelnamekosten.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het kersvers verschenen boek Hallen gelanceerd. Het boek bevat uitvoerige en tegelijkertijd praktische hoofdstukken over over onder meer dak- en gevelsystemen voor hallen, stabiliteit, constructiesystemen, duurzaamheid, kosten, brandveiligheid en kraanbanen in industriële hallen.

Na een inleidende lezing, waar het belang van de hallenbouw voor de staalbouw in Nederland aan de orde komt, komen enkele sprekers aan het woord over trends en ontwikkelingen in architectuur en bouwtechniek. Na de feestelijke boekpresentatie vindt een rondleiding plaats door de productiehal van deze prominente staalbouwer. Afsluitend is er een borrel. Gastbedrijf ASK Romein is medefinancier van dit boek.

Een exemplaar van het boek Hallen is inbegrepen in de deelnamekosten en wordt tijdens het evenement overhandigd. Wilt u meer weten over dit evenement of wilt u zich aanmelden? Klik dan hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details