Platform over beton en staal in de bouw
Boma Staalbouw BV investeert in de LiemarX ERP Software

Boma Staalbouw BV investeert in de LiemarX ERP Software

“Wij stappen over op LiemarX ERP voor de staalbouw”, geeft Eduard Bouwhuis, directeur van Boma Staalbouw uit Mariënberg aan.

“De reden hiervoor is dat de LiemarX software oplossingen prima aansluiten bij ons bedrijf. Wij doen namelijk complete bouw projecten, dus vanaf ontwerp, prefab fundatie, staalconstructie, dak- en wandbeplating, etc. Dus van A t/m Z.

Uiteraard hebben wij LiemarX ERP vergeleken met verschillende andere systemen die er in de markt zijn, maar de keuze is op LiemarX gevallen.

Niet alleen vanwege mijn gevoel bij Liemar, maar ook vanwege de flexibiliteit ervan. Wij zijn nu aan het implementeren en gaan in 2020 life met LiemarX”, aldus Eduard.

Boma Staal LiemarX ERP

Over Boma Staalbouw BV:

Boma Staalbouw b.v. is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van staalconstructies en dak- en wandsystemen, zowel in de industriële als agrarische sector. Dit alles gebeurt in opdracht van of in samenwerking met aannemers en bouwbedrijven. Wij zijn dan ook al jaren toeleverancier van constructiedelen aan diverse toonaangevende producenten van landbouwmachines.

Zie ook: www.bomastaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details