Platform over beton en staal in de bouw
B&R Bouwgroep houdt jobdag in de steigers

B&R Bouwgroep houdt jobdag in de steigers

De Kempische bouwsector zit in de lift en de gevolgen hiervan zijn voelbaar op alle fronten. Na twee jaar van telkens meer dan 100 aanwervingen blijft deze tendens zich verderzetten. Het aantal openstaande vacatures was nooit zo hoog en het aantal werkzoekende kent een historisch dieptepunt. Dit vraagt om actie. Daarom organiseert B&R Bouwgroep op zaterdag 11/05 voor de tweede keer een jobdag. Er wordt gezocht naar versterking voor zowel op kantoor als op de werven, zowel met als zonder ervaring. Met de uitbreidingen van haar hoofdkantoor wil de Bouwgroep alvast plaatsmaken voor deze toekomstige collega’s.

All-in op rekrutering

Dit voorjaar nog werd alles uit de kast gehaald om op jobbeurzen doorheen heel Vlaanderen studenten warm te maken voor een carrière bij de Kempische Bouwgroep. Toch wordt er niet enkel ingezet op schoolverlaters. Afgelopen maand werd met de jobdag in de kantoren van dochterbedrijf E. Rombaut de start gegeven voor een reeks van vier jobdagen op vier verschillende locaties. 11 mei opent B&R Bouwgroep de deuren van haar hoofdzetel te Arendonk en op 25 mei is er de jobdag op een werf (De Streyp – Mechelen) van dochteronderneming Brebuild. Dit najaar volgt dochteronderneming Christiaens in Oostkamp (West-Vlaanderen).

Uitbreidingen hoofdkantoor

De groei van de Bouwgroep manifesteert zich ook op andere vlakken. Zo barst het hoofdkantoor in Arendonk, de thuisbasis van alle shared services, stilaan uit haar voegen. Hoog tijd om het te voorzien van twee extra verdiepingen. Dochteronderneming Hooyberghs staat in voor de werken en verwacht deze eind dit jaar af te ronden zodat de extra etages in gebruik genomen kunnen worden bij de start van 2020, het jubileumjaar voor B&R Bouwgroep. Het Arendonks familiebedrijf bestaat dan 25 jaar.

Sam Daems: “Ons hoofdkantoor staat dan wel volledig in de steigers door de uitbreidingswerken, dat houdt ons niet tegen om er een jobdag te organiseren. We zijn dan ook een bouwbedrijf hé.”

Details jobdag B&R Bouwgroep:

Waar: Hoge Mauw 1510 – 2370 Arendonk
Wanneer: Zaterdag 11 mei van 09:00 tot 12:00
Voor wie: Iedereen die op zoek is naar een interessante en uitdagende job in de bouwsector. Onder andere Administratieve Medewerkers, Schrijnwerkers, Magazijnier, Netwerk- en Systeembeheerder ICT, Elektricien, Elektromecanicien, Natuursteenbewerker, Ploegbazen, Werfleiders, alsook een onthaalmedewerkster voor haar hoofdzetel en Projectleiders voor verschillende dochterondernemingen. Een overzicht van alle vacatures is terug te vinden op be.

Over B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met haar hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkersdie actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details