Platform over beton en staal in de bouw
Bruil heeft een missie!

Bruil heeft een missie!

Bruil is een organisatie die verandert. Omdat het moet en omdat we het kunnen. We bestaan niet voor niets sinds 1906. Onze missie “slimme bouwproducten maken met minder materiaal brengt ons wederom in beweging.
 
Door volop in te zetten op twee toekomstgerichte ankers – digitalisering en circulariteit – willen wij samen met u de bouw efficiënter en toekomstbestendig maken. Om dit te bereiken gaan we slimme oplossingen ontwikkelen voor úw proces. Hierbij maken we volop gebruik van de kansen van digitalisering. Kansen waarmee we u sneller, eenvoudiger en op maat kunnen bedienen. Tegelijkertijd maken we met behulp van digitalisering ook onze eigen productieprocessen slimmer. Een slim productieproces is een proces zonder verspillingen. En daar bent u als klant ook bij gebaat; u krijgt een betaalbaar product dat voldoet aan al uw wensen.
 
Vandaag de dag, hebben we in de bouwsector te maken met een groeiend tekort aan schaarse grondstoffen. Wij willen onze producten ook in de toekomst betaalbaar houden voor u. Door het gebruik van schaarse grondstoffen te verminderen óf anders te organiseren. Daarom gaan wij actief op zoek naar grondstoffen mét toekomst.
Wij zien ook de noodzaak om ons gebruik van fossiele brandstoffen te reduceren. Daarom zetten wij de beweging in naar fossielvrije energie voor onze productie en transport.
 
De wereld en daarmee ook úw vraag blijft veranderen. Wij zetten dus volop in op innovatie én de kracht van onze mensen. We móeten niet alleen veranderen, maar we wíllen veranderen.
 
Benieuwd naar onze missie voor 2025?
Bekijk dan de animatie

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details