Platform over beton en staal in de bouw
Business intelligence in LiemarX: weet hoe je bedrijf ervoor staat

Business intelligence in LiemarX: weet hoe je bedrijf ervoor staat

Neem één minuutje de tijd en ga even zitten om deze vraag te beantwoorden: hoe staat jouw bedrijf er op dit exacte moment voor?

Je hebt informatie nodig om deze vraag te beantwoorden. Hoe gaat het met je projecten? Wat speelt er in de organisatie? Hoe ziet de bezetting eruit in of vlak na deze vakantieperiode? Doen jullie het goed met z’n allen? We zijn benieuwd hoe jij hier een beeld van krijgt. Snel en op basis van feiten, actueel en up-to-date? Of moeten jij en je collega’s eerst op jacht naar allerlei moeilijk vindbare gegevens?

Ons business intelligence dashboard vertelt je exact hoe jouw bedrijf ervoor staat. Het vertelt je waar sturing nodig is voor meer rendement uit projecten. Welke informatie wil je zien? LiemarX beschikt standaard over de belangrijkste statistieken waarmee je direct weet hoe uw bedrijf presteert. In basis heb je er maar vijf nodig om te weten waar je bedrijf staat en welke handelingen er nodig zijn. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden. Vertel ons welke informatie jij graag wilt zien op jouw dashboard, dan helpen wij je verder.

Het business intelligence dashboard is logischerwijs op kantoor en op de werkvloer te gebruiken. Maar ook thuis of vanuit een andere locatie heb je direct inzicht in de prestaties van jouw organisatie.

Contact opnemen

Ons ERP-systeem bespaart je veel tijd, werk en zorgen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Niels Oudenaarden via niels@liemar.nl of bel 040 248 4041. Hij vertelt je graag over het rendement van LiemarX.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details