Platform over beton en staal in de bouw
Chroom-6-Feitencongres 2019

Chroom-6-Feitencongres 2019

Mede dankzij de vele media-exposure, wint chroom-6 aan bekendheid onder opdrachtgevers, aannemers en werkgevers in Nederland. Voor veel partijen is het duidelijk dat ze iets moeten met chroom-6, maar wat? Welke manieren van onderzoek zijn er en hoe bepaalt u welk onderzoek geschikt is voor uw situatie? En wat is de vervolgstap als er eenmaal chroom-6 geconstateerd is? Hoe pakken vergelijkbare partijen in de markt het chroom-6-vraagstuk op en wat kunt u daarvan leren?

Schrijf u gratis in.

De aanpak van projecten
Tijdens het tweede chroom-6-congres op 22 mei aanstaande gaan we op zoek naar het antwoord op de bovenstaande vragen. We merken dat er vooral behoefte is aan meer inzicht in en kennis over specifieke aanpak van projecten. Onder begeleiding van verschillende sprekers worden vraagstukken uit diverse hoeken van de markt behandeld, ieder met hun eigen aanpak. U bent van harte uitgenodigd om dit congres bij te wonen.

Over chroom-6
Chroom-6 is decennialang gebruikt in de verf- en staalindustrie. De verbinding wordt aan lak of (grond)verf toegevoegd om het te versterken en roesten te voorkomen. Bij bewerking van chroom-6 houdende coatings kan deze stof vrijkomen. Chroom-6 in stof-, rook- of dampvorm kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Niet voor niets is de grenswaarde voor chroom-6 in lucht recent verlaagd en is chroom-6 toegevoegd aan de lijst van kankerverwekkende stoffen van het Ministerie van SZW.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven via dit fomulier. Als u vragen heeft over het evenement, kunt u contact opnemen met Sabine Smit via 088 – 214 66 00. Aan het congres zijn geen kosten verbonden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details