Platform over beton en staal in de bouw
ConstruSteel meest gebruikte staalbouw software van Nederland

ConstruSteel meest gebruikte staalbouw software van Nederland

Onafhankelijk marktonderzoek bevestigt ConstruSteel als nr. 1 staalbouw software van Nederland. ConstruSteel is met afstand de meest gebruikte specialistische software binnen de staalbouw. Een mooi resultaat voor het softwarebedrijf uit Den Ham (OV) dat als marktleider van de Benelux onlangs internationaal verder uitbreidde. Inmiddels wordt het softwarepakket van Canada tot Australië door staalbouwers ingezet om significante efficiency- en kwaliteitsverbeteringen te realiseren.

Marktonderzoek Bouwen met Staal
De Nederlandse branchevereniging Bouwen met Staal heeft in opdracht van World Steel (branchevereniging staalbouw wereldwijd) een marktonderzoek laten uitvoeren in Nederland. Het onderzoek richt zich voornamelijk op de productie van staal, de mate van automatisering en gebruik van software bij een staalbouwbedrijf en de ontwikkelingen binnen de Nederlandse markt.

ConstruSteel

Toegevoegde waarde branche specifieke software
Een van de belangrijkste resultaten is de toegevoegde waarde die de branche ziet in specifieke software ten opzichte van generieke pakketten. Generieke software omvat veelal overbodige functionaliteit, terwijl branche specifieke software enkel gerichte functionaliteit voor de staalbouw biedt. Dit betekent minder ballast en meer overzicht voor werknemers binnen het staalbouwbedrijf.

De verschillende soorten software op de markt zijn niet voor elk staalbouwbedrijf toegankelijk. In de visie van ConstruSteel moet elk staalbouwbedrijf toegang hebben tot de meest innovatieve en geavanceerde software om significante verbeteringen in efficiency en kwaliteit te realiseren, ongeacht de grootte van het bedrijf. Dit verklaart de hoge mate van het gebruik van ConstruSteel software binnen de branche.

Marktleider ConstruSteel automatiseert de branche
ConstruSteel is een innovatieve software oplossing speciaal ontwikkeld voor staalbouw- en constructiebedrijven. Ervaring vanuit praktijk, kennis van het staalbouwproces en nauw contact met de gebruikers maken ConstruSteel het meest complete pakket ter wereld voor de staalbouw. Uiteraard kan men ook gedeeltes van het pakket gebruiken om het proces te optimaliseren.

De resultaten van het marktonderzoek laten een hoopvolle toekomst voor de staalbouw zien. Het Nederlandse staalbouwproces is een van de meest efficiënte staalbouwprocessen ter wereld en verder automatiseren blijft centraal staan in de branche. Door bij honderden staal- en constructiebedrijven over de vloer te komen en processen te analyseren blijft marktleider ConstruSteel het staalbouwproces verder optimaliseren.

www.construsteel.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details