Platform over beton en staal in de bouw
Construx, Your Partner in Precast Moulds and On-Site Formwork

Construx, Your Partner in Precast Moulds and On-Site Formwork

Construx is een van Europa’s leidinggevende producenten van bekistingssystemen en prefabmallen voor betonnen elementen, zowel voor gebruik op de werf of de bouwplaats als in de productiehal of prefabricatiehal. We doen in eigen huis engineering, ontwerpen en produceren van prefabmallen, machines en bekistingen voor civiele werken. We hebben bijna 20 jaar ervaring in de productie van vormen en mallen voor balken, kolommen, heipalen, wanden, vloeren, trappen, duikers, schachten, tanks, kelders, putten, drainagekanalen, voorgespannen elementen en productielijnen.

Wij zijn een voortrekker in de betonindustrie en in het ontwikkelen van bekistingen in het bijzonder. Dat betekent dat we met onze klanten steeds weer grenzen verleggen in het ontdekken van nieuwe processen, technologieën en uitvoeringsmethodes. Wij ontwerpen en produceren bekistingssystemen en betonmallen op een manier die nog nooit iemand ons heeft voorgedaan. 

Uw betrouwbare partner in de productie en toepassing van stalen bekistingssystemen

”Shaping the Future of Concrete” is onze baseline en de beste definitie van wat we elke dag doen. De manier waarop is, sinds onze start in 2003, wel sterk veranderd: prefabmallen en maatwerk bekistingen evolueren meer en meer naar complexe en geautomatiseerde machines met een steeds grotere focus op rendabiliteit, veiligheid en ergonomie. We hebben in wat we doen belangrijke kernwaarden die we graag delen met onze klanten, medewerkers, leveranciers en alle andere partners. U vindt deze waarden in onze missie, visie en strategie en kan ze ook beleven wanneer u samenwerkt met Construx.

Vertrouw op maatwerk

Wenst u bekistingssystemen of een betonmal op maat voor uw project? Wij bieden u te allen tijde een doordachte oplossing. Ontdek voor welke op maat gemaakte oplossing u ons kan inschakelen en van welke innovatieve technieken u dan profiteert. Wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren van systeembekistingen.  Ons hoofdkantoor bevindt zich in Hulste – België. We hebben meer dan 160 mensen in dienst op onze 7 locaties (5 België, 1 Nederland en 1 Roemenië.)  Op onze website kan je alvast een indruk krijgen over hetgeen Construx voor u kan betekenen: www.construx.eu  En hebt u een specifieke vraag omtrent bekisting, dan kan u zeker terecht op info@construx.eu.

Construx, uw partner in prefabmallen en bekistingen op de bouwplaats

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details