Platform over beton en staal in de bouw
De Gilde Groep neemt RSBM Uitzendgroep over
v.l.n.r. Bojan Lazic, Angelique Peelen en Alfred Nanninga

De Gilde Groep neemt RSBM Uitzendgroep over

RSBM Uitzendgroep, opgebouwd door Bojan Lazic en Angelique Peelen, is met circa 100 medewerkers actief in het projectmatig uitlenen van vakkrachten voor de prefab betonbouw. Opdrachtgevers in de prefab beton willen als gevolg van werkschommeling op een flexibele wijze vakspecialisten kunnen inzetten. Eigenaar Angelique Peelen versterkt vanaf nu ook het team van De Gilde Groep.

Voor De Gilde Groep is de overname daarnaast een welkome uitbreiding van de portefeuille van bouw- en infrabedrijven die op zoek zijn naar ervaren en goed opgeleid personeel. Alfred Nanninga, directeur van De Gilde Groep: “De passie voor de bouw en gedrevenheid om te gaan voor enthousiaste opdrachtgevers en medewerkers maakt dat wij erg goed bij elkaar passen.”

Angelique Peelen: “Nu we de bedrijven samenvoegen, kunnen wij de gezamenlijke ambitie waarmaken. Het is erg prettig om te weten dat de gehele organisatie goed geregeld is.”

Mede door het groeiend tekort aan nieuwbouwwoningen neemt het belang van prefab betonbouw in de komende jaren alleen maar toe. Het vinden van goed gekwalificeerd personeel dat op de hoogte is van alle aspecten rondom veilig en gezond werken blijft echter een flinke uitdaging. Zowel De Gilde Groep als de RSBM Uitzendgroep beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor ze snel vakkundig personeel kunnen werven, opleiden en huisvesten. Met de overname wordt het voor opdrachtgevers nog gemakkelijker om snel over de juiste mensen te beschikken om volgens planning projecten te realiseren. De Gilde Groep investeert veel in opleiding, huisvesting, veilig werken en duurzaamheid.

Meer informatie over De Gilde Groep vindt u hier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details