Platform over beton en staal in de bouw
De integratie van structuur en esthetiek ondersteund door een nieuwe generatie UHPC

De integratie van structuur en esthetiek ondersteund door een nieuwe generatie UHPC

De twee UHPC-premixproducten van Cementir zijn ontwikkeld onder INWHITE SOLUTION-AALBORG EXTREME® en AALBORG EXCEL®. De twee producten, die gebaseerd zijn op Cementirs nieuwste bindpatenttechnologie van FUTURECEM, hebben unieke eigenschappen en kenmerken met een vergelijkbare hoge druksterkte en een uitstekende treksterkte, krimp en duurzaamheid.

Door verschillende soorten vezels en pigmenten toe te voegen, kan het architecten helpen structuur, functie en esthetiek te integreren. Beide producten zijn perfect geschikt voor de productie van dunne/smalle betonproducten met hoge esthetische, mechanische en duurzame prestaties.

De technologie achter EXTREME-bindmiddel heeft geen toegevoegde microsilica, kwartsmeel, slak of vliegas in zijn formule, wat dit product uniek maakt in het UHPC-productspectrum. Het biedt echter nog steeds zeer voordelige puzzolane componenten uit een duurzame bron. Met zijn zelfnivellerende eigenschappen, hoge duurzaamheid en hoge druksterkte van 140 MPa is EXTREME perfect geschikt voor structurele toepassingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details