Platform over beton en staal in de bouw
De onbeperkte mogelijkheden van wit cement
Chinese Xuan Paper Town.

De onbeperkte mogelijkheden van wit cement

Dankzij de unieke grondstoffen en de geavanceerde productietechnologie die in de loop van 130 jaar zijn ontwikkeld, is AALBORG WHITE® wereldwijd hét toonaangevende merk van wit cement met een superieure kwaliteit.

AALBORG WHITE® is een materiaal dat steeds vaker de voorkeur krijgt bij architecten en bouwkundig ingenieurs. De uitstekende cementeigenschappen zorgen voor een schat aan toepassingsmogelijkheden in zowel commerciële als residentiële gebouwen.

Functionaliteit en esthetiek

Bij prefab bouwen kunnen witte elementen een succesvolle rol spelen. Wit cement wordt vaak gebruikt voor het bouwen van structurele componenten zoals muren, platen, kolommen en balken. Maar ook voor het vervaardigen van functionele elementen van zeer sterke gevelbekleding, balkons, trappen en regenschermen. Betonelementen op basis van AALBORG WHITE® cement krijgen een zeer hoge potentiële sterkte, een buitengewoon aantrekkelijk uiterlijk en een hoge duurzaamheid dankzij de hoge sterkte, witheid en chemische zuiverheid.

Voorgespannen en gewone versterkte prefab beton

Door te bouwen met structurele betonelementen is er geen limiet voor het creëren van een open binnenruimte met kolommen en balken van wit of gekleurd beton op basis van AALBORG WHITE®. Door de hoge reflecterende index valt meteen de elegantie en lichtheid in de constructie op.

Prefab betonelementen

Bij het bouwen met prefab betonelementen kunnen witte elementen een succesvolle rol spelen. AALBORG WHITE® levert ook een grote bijdrage aan het bereiken van een heldere en pure nuance voor alle ontworpen kleuren.

Glasvezel gewapend beton

Glasvezel gewapend beton wordt gebruikt voor zeer dunne, buigzame en lichte panelen. Een veel voorkomende toepassing in de gevelrenovatie van een oud gebouw of een geheel nieuw ontwerp. Glasvezel gewapend beton geproduceerd met AALBORG WHITE® heeft een optimale sterkte en taaiheid dankzij de compacte matrix die wordt gecreëerd door hoge cementprestaties.

Ultra High Performance Concrete (UHPC)

UHPC is de opkomende betontechnologie voor slanke esthetische en structurele beton-elementen met hoge mechanische, chromatische en duurzame prestaties. De unieke en constante kwaliteit van AALBORG WHITE® maakt het allemaal mogelijk.

Droge Mortels

Mortels worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Wanneer esthetische aantrekkingskracht een prioriteit is, wordt AALBORG WHITE® vaak voorgeschreven. Door zijn hoge reflectie-index, naast de hoge sterkte en consistente chemische samenstelling, is het hét voorkeurscement voor veel mortelproducten zoals kleurmortel, tegellijmen en voegmortel, zelf nivellerende dekvloeren, zwembadpleisters, enz.

In het werk gestort beton

De grootste vrijheid bij het vormgeven van beton bestaat meestal voor constructies waar beton ter plaatse wordt gestort. Alleen de verbeeldingskracht en uitvoerbaarheid kunnen de mogelijkheden beperken. Wanneer het op de juiste manier wordt gemengd, bereikt beton op basis van AALBORG WHITE® cement een zeer hoge sterkte en duurzaamheid dankzij de hoge algehele prestaties van het cement.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details