Platform over beton en staal in de bouw
Download: het Liemar-wedstrijdschema EK 2024!

Download: het Liemar-wedstrijdschema EK 2024!

De afgelopen weken zijn we met (bijna) het hele team op pad geweest in Nederland en België om onze nieuwste Liemar-biertjes én onze EK-wedstrijdposter persoonlijk te overhandigen. Overal waar we komen, worden we hartelijk ontvangen en voeren we gezellige, verhelderende en inspirerende gesprekken. Erg leuk om zo de persoonlijke binding met elkaar te versterken!

Toon van Hapert, onze office manager, spreekt mensen vooral aan de telefoon. Dat maakt het extra interessant om ook eens binnen te stappen, het gezicht bij de naam en de stem te zien en elkaar een hand te geven. Toon: ‘Het is zo mooi om te zien hoe mensen reageren als je binnenkomt. Er ontstaat gelijk interactie binnen het bedrijf. Het is niet alleen het ophangen van de EK-poster, het zorgt vaak ook gelijk voor actie. Het is bijvoorbeeld de aanleiding voor het opzetten van een EK-poule.’

Poster downloaden

Voor wie de poster nog niet heeft (of extra exemplaren wil hebben), hebben we een digitale versie in hoge kwaliteit. Via onze website kun je ‘m downloaden en zelf printen. We zien de foto’s en berichten op social media graag verschijnen. Bijvoorbeeld zoals de foto’s die we van Postema Staalbouw, De Vries Constructie & Lasertechniek en HKB kregen!

Ons biertje kun je helaas niet downloaden, maar wél registreren en waarderen in de app Untappd. Aan alle EK-liefhebbers: geniet van de wedstrijden!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details