oblecon
00:50
28-03-2016

Een nieuwe naam in de betonbranche, gedragen door ervaren vakmensen

De vraag naar prefab betonnen systeemvloeren en wanden groeit, vooral in de woningbouw. Diversiteit in ontwerp is de standaard. OLBECON, een nieuwe onderneming gedragen door ervaren vakkrachten, herkent deze trends en ontzorgt aannemers en betonfabrikanten. Door het proces van advisering, prijs vorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken is uniek.

In 2013 is OLBECON B.V. opgericht. Bij het bedrijf uit Lochem werken veel ervaren vakmensen, die voorheen bij EchoStreek Systeemvloeren werkten. Johan Oltvoort is directeur van OLBECON. Oltvoort zegt: “Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt met betonnen vloer- en wandoplossingen. Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort. Wij ontzorgen aannemers en fabrikanten, ook bij complexe projecten met meerdere prefab betonfabrikanten. Dan coördineren wij de prefab beton-fabricage en zorgen voor de integrale planning en levering. Zowel in de agrarische bouw, de utiliteitsbouw als de woningbouw. Ons brede leveringsgamma garandeert productonafhankelijk advies”

Oltvoort: “Als totaalleverancier van zowel traditioneel gewapende als voorgespannen vrijdragende systeemvloeren zijn we in staat alle gangbare types te leveren. OLBECON heeft daarnaast een vernieuwd levergamma prefab wanden. We leveren behalve elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen, kunnen de vloer- en wandpanelen worden voorzien van isolatie. Holle wanden en breedplaatvloeren behoren ook tot ons levergamma.”

Tekst: Martijn van den Bouwhuijsen  | Beeld: OLBECON

oblecon

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners

delta light wevelgemAnhydritec anhydriet gietdekvloer gyvlon