Platform over beton en staal in de bouw
Ferdinand Wieman aan de slag als Manager Marketing en Communicatie

Ferdinand Wieman aan de slag als Manager Marketing en Communicatie

Op 1 juli 2019 is Ferdinand Wieman gestart als Manager Marketing & Communicatie bij de Betonvereniging. Hij vervult daarmee een nieuwe positie binnen de 92-jarige vereniging.

Professionalisering

Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content met de indiensttreding van Ferdinand. “Als Betonvereniging zijn we actief bezig met de modernisering en professionalisering van onze vereniging. Wij willen innoveren en meer in contact staan met onze leden en stakeholders. Door onder andere beter in te spelen op hun wensen en behoeften en zichtbaarder te zijn. Om dat te realiseren hebben wij nu een enthousiaste verengingsprofessional met de ruime ervaring op het gebied van marketing, communicatie en events aangenomen. Ik ben ervan overtuigd dat Ferdinand Wieman, met zijn kennis en ervaring, van grote toegevoegde waarde zal zijn in de professionalisering en zichtbaarheid van onze vereniging.”

Moderne verenigingsprofessional

Ferdinand Wieman MSc (1983) heeft de afgelopen jaren onder andere als Manager Marketing & Events een grote bijdrage geleverd aan de kwaliteit en zichtbaarheid van DGBC en Duurzaam Gebouwd. Dit heeft hij gerealiseerd door de marketing en communicatie te professionaliseren én vele succesvolle events en opleidingen te organiseren. Daarna is hij onder andere nog op tijdelijke basis actief geweest als Manager Vereniging & Leden bij NLingenieurs. Ferdinand: “Ik vind het gaaf om met mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde te zijn bij hét kennisnetwerk voor de betonbouw.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details