Platform over beton en staal in de bouw
Financieel beheer in LiemarX: voorkom dubbel werk

Financieel beheer in LiemarX: voorkom dubbel werk

Om fouten te voorkomen heeft LiemarX standaard interfaces met financiële boekhoudpakketten voor financieel beheer. Denk hierbij aan Exact, King, SnelStart, UnitFour, AccountView, Baan, Qubic, Sage, etc. Staat jouw pakket niet in dit rijtje? Neem dan even contact op. De kans is groot dat de interface er ondertussen wel is.

Algemene kosten (AK)

In de module financieel beheer kun je ook het budget van je algemene kosten bewaken. Het is belangrijk om de opslag per uur te bewaken, zodat je direct kunt zien of je een onderdekking dan wel overdekking hebt voor je algemene kosten.

Multi company

Meer en meer bestaan staalbouw- en metaalconstructiebedrijven uit een holding en werkmaatschappijen. Allen werken ze aan hetzelfde project. Meerdere databases per project hebben is dus niet gewenst. LiemarX heeft dat voor je opgelost! Wij noemen dat ‘multi company’, erg handig! Het voorkomt dubbel werk en dus fouten.

In LiemarX staan niet je bv’s centraal, maar je projecten. Je kunt dus erg gemakkelijk factureren of inkoopfacturen boeken in LiemarX, onder hetzelfde project, maar wel voor een aparte bv.

Contact opnemen

Ons ERP-systeem bespaart je dus veel tijd, werk en zorgen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Niels Oudenaarden via niels@liemar.nl of bel 040 248 4041. Hij vertelt je graag over het rendement van LiemarX.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details