Platform over beton en staal in de bouw
Nieuws

Fiscaal voordeel bij aanschaf van een 100% elektrische JLG hoogwerker

riwal-hoogwerkers-bijlage-persbericht-vamil-mia-regeling-kopieren

9 juli 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Riwal Hoogwerkers, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers en officieel JLG dealer in Nederland, maakt het mogelijk om via de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving milieu-investeringen (Vamil) regeling subsidie te ontvangen bij de aanschaf van elektrische JLG hoogwerkers met Lithium-Ion accu’s.

De VAMIL en MIA regelingen gelden voor de hoogwerkers in de JLG EC-serie (knikarmhoogwerkers) en de JLG X-Range (spinhoogwerkers) uitgerust met Lithium-Ion accu. De VAMILMIA regelingen zijn bedoeld voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen. Investeringen in bedrijfsmiddelen die voldoen aan de gestelde eisen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), leveren een CASH-OUT voordeel op. De financiële voordelen die via de VAMIL/MIA-regeling lopen kunnen bij aanschaf van een nieuwe hoogwerker oplopen tot € 17.000,-. Naast de gegarandeerde 36% Milieu Investerings Aftrek (MIA) is versneld afschrijven tot 75% mogelijk.

“We zijn verheugd dat we deze beide regelingen nu kunnen aanbieden aan onze klanten. We stimuleren hen zo om duurzaam te werken én het onderstreept mede onze eigen groene ambities” , stelt Wilco Stout, Sales Manager binnen Riwal. “Naast financieel voordeel, zijn elektrische JLG hoogwerkers efficiënter in gebruik, is de laadtijd slechts 3 uur en zijn deze machines beduidend stiller. Een win-win situatie voor de gebruiker en omgeving.”

Om als ondernemer gebruik te maken van de regeling moet de aankoop plaatsvinden in 2020. De aanvraag van de VAMILMIA-regeling moet binnen drie maanden na investering gedaan zijn. De specialisten van Riwal kunnen ondernemers verder adviseren.

Voor meer informatie over de VAMILMIA regeling voor JLG hoogwerkers bezoekt u https://www.riwal.com/nederland/nl-nl/vamil-en-mia-regelingen . Of ga voor meer informatie over Riwal Hoogwerkers B.V. naar www.riwal.com .

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mark de Lau

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details