01:06
26-11-2015

Harley-Davidson bouwt nieuw dealership in Spy

Harley-Davidson opent in maart 2016 een nieuw dealership in de provincie Namen. Vandaag werd de eerste steen van het nieuwe pand gelegd. Het dealership ligt aan de Route de Saussin in de gemeente Spy, een deelgemeente van Jemeppe-sur-Sambre. Dankzij de ligging vlak aan de afrit van de E42 heeft de locatie een vlotte bereikbaarheid voor de ganse regio.

Het nieuwe pand krijgt door de grote glaspartijen een strakke ‘look and feel’. In de showroom van maar liefst 1380 m² kunnen liefhebbers vanaf maart 2016 terecht voor de nieuwste motoren, onderdelen, accessoires en kledij, en custom-built motoren. In de goed uitgeruste werkplaats worden onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitgevoerd.

De zaakvoerders van de nieuwe vestiging zijn geen onbekenden in de motorwereld. Nicolas en Alessandro Bevilacqua zijn eveneens trotse eigenaars van Harley-Davidson Mons. Hun vergaarde kennis komt zeker van pas bij het opstarten van het nieuwe dealership. “Wij zijn enorm trots om een officieel dealership in de regio van Namen te openen. Het wordt een ontmoetingsplaats waar alle Harley-rijders en -liefhebbers terechtkunnen voor de aankoop en het onderhoud van hun motor en vooral de gezellige sfeer van het merk Harley-Davidson.”

Marc Van de Bruaene, District Manager van Harley-Davidson Benelux: “Het nieuwe dealership is niet alleen onze elfde dealer in België en Luxemburg, dankzij de ligging vervult het tevens een strategische rol in het Belgische en vooral Waalse Harley-Davidson-netwerk. Nicolas en Alessandro hebben al bewezen een waardige en enthousiaste partner te zijn. Dankzij hun fantastische resultaten en goede samenwerking hebben we er het volste vertrouwen in dat ze samen met hun team dit succesverhaal zullen verder zetten.”

De bouw van de nieuwe showroom werd toevertrouwd aan de Limburgse aannemer Mathieu Gijbels. “Uiteraard zijn wij erg fier met deze nieuwe top referentie in Namen”, aldus Guy Mignon, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels. “We realiseren reeds tot 35% van onze projecten in Wallonië, en we koesteren mooie ambities in die regio. Dat we van Harley-Davidson het vertrouwen krijgen en hun nieuwe visitekaartje in Namen mogen bouwen, geeft onze groeiplannen extra power”, besluit Guy Mignon.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

beton en staalbouw partners