Platform over beton en staal in de bouw
Heb jij je al aangemeld voor onze kennissessie op 29 november?

Heb jij je al aangemeld voor onze kennissessie op 29 november?

‘Zijn we als staalbouwketen klaar voor een onzekere toekomst?’ Meco Metal en Liemar tonen je graag hoe het kan. Tijdens deze avondsessie leggen Harry Seijkens van Meco Metal en Jan van Hapert van Liemar je uit hoe zij dit gedaan hebben en kun je natuurlijk een kijkje nemen in deze efficiënte fabriek. Het belooft ook nog een leuke avondsessie te worden door de staalpubquiz: wie hebben er meer verstand van staal, de Belgen of de Nederlanders? Kortom: een avondsessie die je niet wil missen.

Meco Metal is een middelgroot staalconstructiebedrijf dat een aantal jaren geleden onder de bezielende leiding van Harry Seijkens, Domien Driesen en Remi Moonen gestart is met lean. Tot op heden zijn er ruim 800 verbetering consequent doorgevoerd in het bedrijf. Van een inefficiënt bedrijf is Meco Metal omgetoverd tot een geolied staalconstructiebedrijf. En nog steeds gaat Meco Metal door haar processen te optimaliseren. Daarbij is moderne en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware natuurlijk een onmisbaar hulpmiddel om deze efficiency slag te ondersteunen.

In korte tijd is de volledige ERP softwareoplossing van Liemar succesvol geïmplementeerd bij Meco Metal, waarbij vooral de project- én productieplanning een zeer belangrijke module is in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Praktisch

  • Datum: Dinsdag 29 november 2022
  • Duur: één middag/avond van 15.30 uur tot 20.00 uur
  • Locatie: Klein-Heidestraat / Oudsbergen (Voorheen Meeuwen)
  • Bestemd voor: directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, projectleiders, calculatoren, tekenaars, productieleiders en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.
  • Kenniseenheden: Geeft 2 kennispunten voor het constructeursregister.

Programma

15:30 – 16:00 ontvangst bij Meco Metal met koffie en thee

16:00 – 16:30 Interview van Harry Seijkens / Jan van Hapert door Bruno Dursin / Frank Maatje: Hoe heeft Meco Metal zich klaargemaakt voor de onzekere toekomst?

16:30 – 16:45 Een fabriek efficiënt plannen doe je zo – Remi Moonen

16:45 – 17:00 Pauze

17:00 – 17:30 Staalpubquiz, onder leiding van quizmaster Bruno Dursin: wie heeft er echt verstand van staal?

17:30 – 18:30 Rondleiding door de fabriek

18:30 – 20:00 Diner aangeboden door Meco Metal en Liemar

Aanmelden

Vul het contactformulier in op onze website, met ‘Meco Metal’ in het vraag/opmerking-veld, en je bent aangemeld! Je bent van harte welkom. Deelname is gratis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details