Platform over beton en staal in de bouw
Houtrotvrije hekwerkmontage

Houtrotvrije hekwerkmontage

Franse balkons en doorvalbeveiligingen kunnen dankzij DJP ISOFIX veilig, eenvoudig en blijvend duurzaam worden bevestigd aan houten kozijnen. De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting. Daardoor behoren vochtintreding, inwendige condensatie en houtrot definitief tot het verleden. Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.

In de timmerfabriek worden de montagepunten voorbereid, zodat bij aankomst op de bouw het kozijn direct gereed is voor hekwerkmontage. Op de bouw worden de draadeinden in de plug gedraaid, zonder kans op houtsplijten, dankzij de unieke vormgeving van de plug. In noodgevallen kan de plug ter plekke worden aangebracht met behulp van een DJP ISOFIX BOORMAL; daarbij is niet meer nodig dan een boormachine en lijm. Dit maakt het geoctrooieerde DJP ISOFIX de ideale vervanger voor alle andere bevestigingssystemen op de markt.

De unieke gesloten plugmantel voorkomt contact tussen het metaal en hout en borgt een waterdichte afdichting.

 

EENVOUDIG WAARDE TOEVOEGEN MET BEHOUD VAN GARANTIE

De DJP ISOFIX pluggen worden nagenoeg geautomatiseerd en onder gecontroleerde omstandigheden aangebracht. De verwerking is eenvoudig en afgestemd op het gangbare proces in de timmerfabriek. Het systeem, inclusief de verbinding op de bouw, is gecertificeerd volgens SKH beoordelingsrichtlijn BRL 0801 waardoor garanties behouden kunnen blijven.

FORSE REDUCTIE VAN DE MONTAGETIJD

Bij levering is het kozijn direct gereed voor hekwerkmontage. Dit kan zelfs door één persoon in één rondgang gebeuren.

dsc_1464a-kopieren

Dankzij de RVS A4-kwaliteit is de bevestiging altijd corrosievrij, zelfs in kustgebieden.

 

FORSE FAALKOSTENREDUCTIE

De hekwerkleverancier en timmerfabriek stemmen rechtstreeks montagepunten en toleranties af, wat de kans op bouwfouten minimaliseert. Het van tevoren inmeten en boren op de bouw behoren tot het verleden.

UNIVERSEEL

Het systeem is geschikt voor montage van alle hekwerken. De kwaliteit is geborgd volgens Eurocode (Sterkte) en SKH richtlijn BRL0801 (Duurzaamheid).

OOK IN HET WERK AAN TE BRENGEN

Idealiter brengt de timmerfabriek de bevestigingsgaten en DJP ISOFIX plug al in het kozijn aan. Het is ook mogelijk om de boorgaten handmatig aan te brengen. Hiervoor is een speciale boormal ontwikkeld. De DJP BOORMAL heeft twee in hoogte verstelbare boorposities en aan de onderzijde een aanslag die in de dag wordt geplaatst. Zo brengt u zeer eenvoudig de boorgaten op de juiste positie aan. Zowel links als rechts te gebruiken en voor 67 mm of 90 mm stijlen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details